Ayuntamiento de L'Hospitalet

Noticias

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/04/2019

Aprovada la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa

Ver imagen de  Aprovada la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa (nueva ventana)
També en la primera fase, es preveu la construcció de nous vestidors i actuacions relatives a la millora energètica, amb el canvi a enllumenat led en les zones objecte de la intervenció de reforma de l’equipament.

En fases posteriors, s’actuarà en la millora dels vasos de piscina i la nova zona wellness, la redistribució de les sales d’activitats dirigides i dels vestidors per a les persones abonades, inclosa la renovació i l’adequació a tecnologies més eficients de les instal•lacions tèrmiques, producció i distribució d’aigua calenta sanitària i el sistema de climatització, entre altres espais.

La primera fase del projecte de remodelació de l’equipament té un pressupost de licitació d’1,9 milions d’euros i un termini d’execució previst d’aproximadament dotze mesos. Les obres es preveu que comencin el darrer trimestre de l’any.

A totes aquestes millores estructurals, se sumarà la renovació de les màquines de treball cardiovascular i de força de la sala de fitness, per unes de noves amb funcionalitats adaptades a  les tendències actuals del fitness.

El Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa compta amb una superfície de 5.350 metres quadrats i ofereix a les persones usuàries un conjunt de serveis de qualitat. Entre altres, disposa de dues piscines climatitzades (una de 25x12,5 metres i una altra d’iniciació d’11x9 metres), sala de fitness, solàrium, sala d’activitats dirigides i pavelló amb graderies. La instal•lació compta amb més de 1.700 abonats.
 

Últimas noticias

Ver imagen de  Campaña de renovación del arbolado vial (nueva ventana)
Ver imagen de  Empiezan las obras del ascensor que mejorará la accesibilidad en el parque de Can Buxeres (nueva ventana)
Ver imagen de  Corte en la L5 del Metro por obras (nueva ventana)
Ver imagen de  Los casales de gente mayor permanecen abiertos también a agosto (nueva ventana)
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400