Ayuntamiento de L'Hospitalet

Noticias

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/10/2017

El Consell Esportiu celebra l'acte de cloenda del 40è aniversari

Ver imagen de El Consell Esportiu celebra l'acte de cloenda del 40è aniversari (nueva ventana)
Entre els premiats hi havia persones de diferents àmbits del món de l'esport, com ara àrbitres, tècnics d'entitats, representants de centres escolars, membres del Comitè de Disciplina, presidents d'entitats, fundadors del Comitè Assessor i ex tècnics i ex presidents del Consell Esportiu de L'Hospitalet.

Una gran festa amb la presència de moltes entitats i centres esportius que participen, tots els anys, als Jocs Escolars, a més de l'Alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i el President del Consell i Regidor d'Esports, Cristian Alcázar.

Amb aquest acte es donen per acabats les celebracions pel 40è aniversari, que a més dels habituals esdeveniments organitzats pel Consell ha tingut la presentació del llibre "Molta gent ha fet molt", d'Àlex Porqueras, i la Diada Escolar a l'Open Camp de Montjuïc.

Amb 40è aniversari ja finalitzat, la pròxima cita important és el 28 d'octubre, moment en el qual s'iniciarà l'edició número 41 dels Jocs Escolars. Cal destacar, a més, la data de l'11 de novembre, quan es durà a terme el Cross Escolar.
 

Últimas noticias

Ver imagen de  La antigua fábrica Godó i Trias más cerca de acoger el Centro Europeo de Medicina Tradicional China (nueva ventana)
Ver imagen de  Homenaje institucional y ciudadano al presidente Lluís Companys (nueva ventana)
Ver imagen de  La Guardia Urbana impartirá sesiones de educación vial a 10.000 alumnos (nueva ventana)
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400