Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

04/10/2018
Promoció Econòmica

L’Hospitalet i Esplugues treballaran conjuntament per impulsar l'ocupació

El centre Esplugues Coworking podrà acollir persones emprenedores o microempreses de L’Hospitalet
 
Veure imatge de  L’Hospitalet i Esplugues treballaran conjuntament per impulsar l'ocupació (nova finestra)
Les alcaldesses de L’Hospitalet, Núria Marín, i Esplugues, Pilar Díaz, han presentat avui el conveni que els dos ajuntaments han signat per tal de dur a terme, de manera conjunta actuacions de suport i promoció de l’activitat econòmica i de l’ocupació. Aquestes accions estaran en la línia d’impulsar la creació d’empreses, la generació d’ocupació, el foment de la cultura emprenedora i l’enfortiment del teixit productiu local de les dues poblacions.

Una de les qüestions que estableix el conveni és que el centre Esplugues Coworking, que ofereix espais de treball col•laboratiu, podrà donar servei a persones emprenedores o microempreses de L’Hospitalet. A més, hi haurà una transferència recíproca d’informació tècnica sobre projectes i actuacions que cadascun dels ajuntaments realitzi en l’àmbit del desenvolupament econòmic local, com ara programes formatius, conferències i/o jornades, entre d’altres.

L’alcaldessa de L’Hospitalet ha destacat que el conveni posa de relleu que, “en l’àmbit de la promoció econòmica, a banda de col•laborar amb altres institucions, les administracions locals també podem treballar plegades per tal de generar noves oportunitats per a la ciutadania”. Núria Marín ha dit que els dos ajuntaments tiraran endavant altres projectes de col•laboració.

A més, també s’exploraran altres temes d’interès comú en els quals treballen els serveis de promoció econòmica dels dos consistoris i s’estudiarà la viabilitat de futurs projectes conjunts d’àmbit supralocal.


Últimes notícies

Veure imatge de  Alumnes de la Casa d’Oficis col·laboren en la millora d’instal·lacions esportives (nova finestra)
Veure imatge de  El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, torna divendres a La Farga   (nova finestra)
Veure imatge de  40è Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Els Voluntaris de L’Hospitalet celebren el seu 25è aniversari   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400