Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/09/2018
Infraestructures

Núria Marín agraeix a la Cambra de Comerç el suport al soterrament de les vies

El president de la institució ha valorat avui positivament el compromís expressat dissabte a L’Hospitalet pel Ministre de Foment, José Luis Ábalos.
 
Veure imatge de  Núria Marín agraeix a la Cambra de Comerç el suport al soterrament de les vies (nova finestra)
L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha agraït avui a la Cambra de Comerç la seva implicació en el projecte de soterrament de les vies de L’Hospitalet, després que la institució valorés positivament les declaracions que el Ministre de Foment, José Luis Ábalos, va fer dissabte a L’Hospitalet.

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha valorat avui molt positivament el compromís que Ábalos va expressar dissabte per tirar endavant el projecte de soterrament de les vies de tren que travessen la ciutat. Ábalos va dir que és ”una obra fonamental per a Catalunya des del punt de vista econòmic, social i mediambiental” i que properament se signarà un conveni de col•laboració entre les administracions implicades.

Núria Marín ha agraït avui a la Cambra de Comerç el suport que des d’un primer moment ha donat al projecte. Marín ha dit que amb el compromís del Ministre de Foment es podrà tirar endavant el soterrament de les vies, un projecte “amb una importància cabdal per a L’Hospitalet ja que permetrà superar la fractura que trenca la ciutat i que alhora millorarà el funcionament de la xarxa de Rodalies. El soterrament de les dues línies ferroviàries, la de Vilanova i la de Vilafranca, més l’intercanviador de la Torrassa són la pedra angular d’una xarxa de Rodalies eficient”.
El soterrament de dos trams de les vies de Renfe de les línies de Vilanova i de Vilafranca al seu pas per L’Hospitalet és una antiga reivindicació de la ciutat i un projecte compromès dins el Pla d’inversions de Rodalies per donar solució a la fragmentació de la ciutat per les vies del tren i oferir a la ciutadania de la regió metropolitana un transport públic més eficient que contribueixi al desenvolupament econòmic i social del territori. 

El projecte planteja el soterrament de la infraestructura ferroviària i la construcció del nou intercanviador de la Torrassa. 

Últimes notícies

Veure imatge de  Sant Jordi omple de roses i de llibres la rambla de Just Oliveras (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril, la ciutat està de Festes! (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril torna la Primavera de Tapes (nova finestra)
Veure imatge de  Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400