Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/09/2018
Infraestructures

Núria Marín agraeix a la Cambra de Comerç el suport al soterrament de les vies

El president de la institució ha valorat avui positivament el compromís expressat dissabte a L’Hospitalet pel Ministre de Foment, José Luis Ábalos.
 
Veure imatge de  Núria Marín agraeix a la Cambra de Comerç el suport al soterrament de les vies (nova finestra)
L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha agraït avui a la Cambra de Comerç la seva implicació en el projecte de soterrament de les vies de L’Hospitalet, després que la institució valorés positivament les declaracions que el Ministre de Foment, José Luis Ábalos, va fer dissabte a L’Hospitalet.

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha valorat avui molt positivament el compromís que Ábalos va expressar dissabte per tirar endavant el projecte de soterrament de les vies de tren que travessen la ciutat. Ábalos va dir que és ”una obra fonamental per a Catalunya des del punt de vista econòmic, social i mediambiental” i que properament se signarà un conveni de col•laboració entre les administracions implicades.

Núria Marín ha agraït avui a la Cambra de Comerç el suport que des d’un primer moment ha donat al projecte. Marín ha dit que amb el compromís del Ministre de Foment es podrà tirar endavant el soterrament de les vies, un projecte “amb una importància cabdal per a L’Hospitalet ja que permetrà superar la fractura que trenca la ciutat i que alhora millorarà el funcionament de la xarxa de Rodalies. El soterrament de les dues línies ferroviàries, la de Vilanova i la de Vilafranca, més l’intercanviador de la Torrassa són la pedra angular d’una xarxa de Rodalies eficient”.
El soterrament de dos trams de les vies de Renfe de les línies de Vilanova i de Vilafranca al seu pas per L’Hospitalet és una antiga reivindicació de la ciutat i un projecte compromès dins el Pla d’inversions de Rodalies per donar solució a la fragmentació de la ciutat per les vies del tren i oferir a la ciutadania de la regió metropolitana un transport públic més eficient que contribueixi al desenvolupament econòmic i social del territori. 

El projecte planteja el soterrament de la infraestructura ferroviària i la construcció del nou intercanviador de la Torrassa. 

Últimes notícies

Veure imatge de  Inauguració de l'Smart City al recinte firal Granvia L'Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet s’adreça al jovent en el Dia Mundial sense Alcohol (nova finestra)
Veure imatge de 	L’Hospitalet, present a l’SCEWC amb We LHove 360º, una gran cúpula on es recrearan els projectes de ciutat   (nova finestra)
Veure imatge de  Ajuntament i Vicepresidència del Govern es comprometen a treballar plegats per erradicar la violència de gènere  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400