Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

03/11/2017
Ocupació

L’Ajuntament de L’Hospitalet convoca un nou pla d’ocupació per recuperar l’expectativa del dret de  jubilació

S’adreça a persones de 60  anys  o més perquè puguin completar el període de cotització necessari per accedir a la pensió de jubilació
Veure imatge de  L’Ajuntament de L’Hospitalet convoca un nou pla d’ocupació per recuperar l’expectativa del dret de  jubilació (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació,  obrirà el proper dilluns 13 de novembre una nova convocatòria d’un pla d’ocupació per recuperar l’expectativa del dret de  jubilació,  adreçat a persones de 60 anys o més, en situació d’atur, que no tinguin el període de cotització necessari  per accedir a la pensió  de jubilació.

Aquest pla forma part del Programa de Foment de l’Ocupació Local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona.

El període d’inscripció és del 13 de novembre a partir de les 12h., fins el 20 de novembre a les 13h. Les inscripcions es faran de manera telemàtica.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet modernitza la seva flota de vehicles amb criteris mediambientals (nova finestra)
Veure imatge de  Nova temporada de Fit Games L’H (nova finestra)
Veure imatge de  Arrenca l’activitat “Dissabtes de vermut als mercats de L’Hospitalet”   (nova finestra)
Veure imatge de  Un equip de Voluntaris de Protecció Civil de L’H ha ajudat en les tasques d’emergència al sud de França (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400