Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/06/2018
Dia de l'Orgull LGTBI

L’Ajuntament de L’Hospitalet se suma als actes del Dia de l’Orgull LGTBI

Avui, amb la projecció de curtmetratges sota el lema “Celebrem la Diversitat!”, que tindrà lloc a l’Auditori Barradas   I demà, des de primera hora, la façana de l’Ajuntament lluirà una pancarta reivindicativa i, quan es faci fosc, s’il•luminarà amb els colors de la bandera de l’Orgull
Veure imatge de Façana de l'Ajuntament l'any 2017 (nova finestra)
L’Hospitalet se suma, un any més, als actes commemoratius del Dia de l’Orgull de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI), amb la projecció d’un programa de curmetratges LGBTIQ+ sota el lema “Celebrem la Diversitat!”, que tindrà lloc avui, dimecres 27 de juny, al es 18 hores, a l’Auditori Barradas (rambla de Just Oliveras, 56).

L’acte l’organitzen ALISE, Associació per la Llibertat Sexual; l’associació feminista Bruixes, l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH) i l’Ajuntament de L’Hospitalet, i consisteix en la projecció de deu curtmetratges dirigits per figures destacades com Isabel Coixet, Isaki Lacuesta, o Judith Colell, entre altres. Cada curt versa sobre una temàtica concreta: diversitat, lesbiana, gai, bisexual, trans, intersexual, queer, asexual, pansexual i heterosexual. 

Demà, 28 de juny, la façana de l’Ajuntament lluirà durant tota la jornada, una pancarta reivindicativa amb el text “Dia de l’Alliberament Lesbià, Gai, Transgènere, Bisexual i Intersexual” i una xapa de tres metres de diàmetre amb la inscripció “L’H amb l’orgull LGTBI”. A més, quan es faci fosc, la façana s’il•luminarà amb els sis colors de la bandera de l’arc de Sant Martí.

L’any 2013, L’Hospitalet va ser la primera gran ciutat que es va declarar municipi actiu contra l’homofòbia i la transfòbia arran de l’aprovació al Ple d’una moció que va obtenir el vot favorable de la majoria de regidors. En aquella moció, també es va donar suport a la llavors proposició de Llei de drets de les persones gais, lesbianes i transsexuals, presentada al Parlament i que finalment va ser aprovada l’octubre de 2014.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp Municipal de Futbol acull el partit solidari "Pels Valents!" (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo, mudat per a l’ocasió, és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  La Quinzena de dansa s'estrena a L'H amb ritmes africans (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico acull l’exposició “40 anys vetllant per la convivència a la ciutat, 40 anys fent ciutat”   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400