Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

31/07/2018
Esports

Es renova la gespa artificial de l’Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet

Veure imatge de  Es renova la gespa artificial de l’Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet (nova finestra)
A l’equipament de l’àrea de la Feixa Llarga hi juga el Centre d’Esports L’Hospitalet, que milita actualment a la Tercera Divisió

L’Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet renova aquest estiu la gespa artificial del terreny de joc i del camp annex, de futbol 7. L’equipament de l’àrea de la Feixa Llarga és la seu del Centre d’Esports L’Hospitalet, que milita actualment a la Tercera Divisió, i és pioner en la utilització de gespa artificial homologada en les competicions oficials de futbol espanyoles.

L’actuació obeeix al desgast elevat que presenta la gespa actual, com a conseqüència de l’ús continuat que ha tingut durant la seva vida útil. Això dificulta la pràctica del futbol en condicions òptimes i augmenta les probabilitats de lesió dels esportistes.

En l’operació de renovació, s’hi instal•larà un sistema de gespa artificial d’última generació, homologat per jugar a la Segona Divisió de futbol, que acomplirà els requisits demanats per la FIFA i la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol).

Els treballs consistiran en la retirada de la gespa actual, la col•locació d’una base elàstica de 25 mm de gruix sobre l’asfalt i, a sobre, la nova gespa artificial, de 42 mm d’alçada, formada per fibres de polietilè.

A més, s’hi instal•laran noves porteries, es canviaran les reixes de les canals laterals de recollida d’aigua i s’actuarà en els canons del sistema de reg.

Al camp annex de futbol 7, que s’utilitza per a entrenaments i per l’escola de formació, també es renovarà la gespa artificial, que serà de polietilè i tindrà 50 mm d’alçada.

Seguint criteris mediambientals, el material substituït, gespa, sorra i cautxú, serà reutilitzat per a altres usos.

El terreny de joc de l’Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet té una superfície de 9.050 metres quadrats, i el camp de futbol 7, de 2.704 metres quadrats.

Les obres de renovació de la gespa artificial de l’estadi del Centre d’Esports L’Hospitalet tenen un pressupost d’adjudicació de 313.447 euros i un termini d’execució previst d’un mes i mig.

Dins del pla d’inversions de l’Ajuntament, també és prevista la renovació de la gespa artificial dels camps municipals de futbol L’Hospitalet Centre, Can Buxeres, Provençana, La Florida, Pubilla Cases i Feixa Llarga.

Últimes notícies

Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 200 alumnes d’instituts de L'H assisteixen a l’acte central del programa #LHMobileTech,  (nova finestra)
Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400