Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/06/2018
Gamelab 2018

Presentació de Gamelab 2018, que es farà del 27 al 29 de juny a l'hotel Hesperia Tower

L'H acull també esdeveniments internacionals com el Mobile World Congres o l'Smart City World Congres
Veure imatge de  Presentació de Gamelab 2018, que es farà del 27 al 29 de juny a l'hotel Hesperia Tower (nova finestra)
L'Hospitalet acollirà, un any més el Congrés Internacional de Videojocs i Oci Interactiu Gamelab Barcelona, un dels certamens més reconeguts del sector a nivell internacional i que tindrà lloc del 27 al 29 de juny a l'hotel Hesperia Tower.

En la presentació, el tinent d'alcalde de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, ha destacat el bon encaix que té aquest certàmen a L'Hospitalet "on també acollim esdeveniments internacionals com el Mobile World Congres o l'Smart City World Congres. El món del videojoc és un sector en expansió, amb un gran potencial. Un sector econòmic que encaixa perfectament amb  el model de ciutat que impulsa el nostre Ajuntament".

Belver també ha recordat que a l’equipament municipal Gornal Activa, hi ha la PlayStation Talents Games Camps L’Hospitalet, una incubadora per a empreses de creació de videojocs, el primer Creative Hub d’aquestes característiques que s’instal•la a Catalunya, i que s’emmarca dintre del Districte Cultural L’H.

Gamelab compta amb el recolçament de l'Ajuntament de L'Hospitalet, de la Generalitat de Catalunya, del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports i de l'Ajuntament de Barcelona, a més de la col·laboració de l'Academia de las Artes y las Ciencias Interactivas, DeviCAt i el Govern de Canadà.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp Municipal de Futbol acull el partit solidari "Pels Valents!" (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo, mudat per a l’ocasió, és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  La Quinzena de dansa s'estrena a L'H amb ritmes africans (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico acull l’exposició “40 anys vetllant per la convivència a la ciutat, 40 anys fent ciutat”   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400