Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/03/2017
Mediambient

Activitats familiars al parc de Les Planes

L’activitat està adreçada a escolars de primària i a les seves famílies
Veure imatge de  Activitats familiars al parc de Les Planes (nova finestra)
L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en col•laboració amb l’Ajuntament de L’Hospitalet, ha organitzat l’activitat familiar Exploradors del parc de les Planes, que es farà els dies 25 de març, 30 d’abril i 28 de maig.

Aquesta activitat guiada pretén que els infants es converteixin en exploradors i descobreixin la història del parc metropolità de les Planes, els seus valors ambientals i la fauna i flora que hi habita.

Es tracta d’una iniciativa educativa, dins del Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat (PMES), per conèixer els valors històrics i ambientals del parc i reflexionar sobre la importància de la implicació de les persones en la conservació de l’entorn.

L’activitat, adreçada a escolars de primària i a les seves famílies, es desenvoluparà en diversos espais del parc i, d’una manera pràctica i experimental, s’anirà descobrint la vegetació, els ocells i el paper ambiental dels parcs en l’entorn urbà.

També, l’AMB ha instal•lat recentment a la Jugatecambiental del parc de les Planes un nou espai d’estada per a les famílies que participen en les seves activitats de foment del coneixement i l’ús d’aquesta zona verda, amb taules per fer-hi tallers o reunir-se i gronxadors per als infants.

Exploradors del parc de les Planes es farà el dissabte 25 de març i els diumenges 30 d’abril i 28 de maig, a partir de les 11.30 h, al parc de les Planes (entrada per av. Isabel la Catòlica, 58). L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia al punt d’informació Jugatecambiental del mateix parc o a la central de reserves del PMES (reserves.pmes@amb.cat / tel. 93 238 93 51).


Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400