Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/11/2017
Empresa

Empreses i docents de L’Hospitalet visiten el Sincotró ALBA en el marc del programa Innosmart  de l’Ajuntament de L’H

Veure imatge de  Empreses i docents de L’Hospitalet visiten el Sincotró ALBA en el marc del programa Innosmart  de l’Ajuntament de L’H (nova finestra)
La regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet va organitzar dimarts, 7 de novembre, una visita al centre de referència en R+D+i Sincotró ALBA, com una activitat més dins del programa Innosmart que impulsa l’Ajuntament al llarg d’ aquest 2017.

L’activitat s’ha adreçat a  directius i tècnics participants de les accions de Trad Innova: “Mentories d’innovació en empreses locals”, i a docents de centres educatius de la ciutat dins de les “Sessions de sensibilització per innovar als centres educatius”. L’objectiu és promoure la cultura innovadora, apropar als centres educatius i a les empreses locals  la innovació, i donar  a conèixer els serveis que ofereix aquest centre de referència a les empreses.

El Sincrotró ALBA és una infraestructura científica de tercera generació, situada a Cerdanyola del Vallès i és la més important pel sud d’Europa. Es tracta d’un complex d’acceleradors d’electrons per produir llum de sincrotró, que permet visualitzar l’estructura atòmica i molecular dels materials i estudiar les seves propietats. Aquesta gran infraestructura científica genera unes 6.000 hores de llum anualment i està disponible per oferir servei a la investigació i al desenvolupament del sector empresarial, així com per fomentar la transmissió, intercanvi i preservació del coneixement, la transferència de tecnologia i la innovació.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet signa el Pacte local pel comerç (nova finestra)
Veure imatge de  Reunió de la Junta Directiva i de l'Assemblea Ordinària de la RECI a L'Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Una instal·lació artística omplirà el pont de la Vanguard (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet participa en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400