Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/05/2018
Festes Majors 2018

Sant Josep engega el calendari de les festes majors als barris de L’H

Els cartells de les festes presenten una imatge tipogràfica i molt colorista, que juga amb les lletres de les inicials de cada barri
Veure imatge de  Sant Josep engega el calendari de les festes majors als barris de L’H (nova finestra)
Amb l’arribada del bon temps, arrenca el calendari de festes majors als barris de L’Hospitalet, amb la celebració aquest cap de setmana de la Festa Major de Sant Josep, que tindrà lloc de l’11 al 13 de maig, tot i que el barri ja va fer un “tastet” el passat 1 de maig, amb la recuperació de la seva tradicional Trobada de Gegants Ciutat de L’Hospitalet. 

Des d’ara i fins al mes de setembre, el programa de festes majors dels barris continua de la següent manera: la propera cita festiva és a Santa Eulàlia, que celebra la seva Festa Major del 30 de maig al 3 de juny. A continuació pren el relleu el barri de Can Serra —del 7 al 10 de juny— i Collblanc-la Torrassa —del 8 al 10 de juny. Una setmana més tard és el torn de la Festa Major de Pubilla Cases —del 14 al 17 de juny— i del Centre, que estarà en festes del 15 al 24 de juny. També al voltant de la revetlla de Sant Joan celebraran la Festa Major els barris de Sanfeliu —del 20 al 24 de juny— i de Granvia Sud —del 22 al 24. I tancaran el mes de juny les festes majors de Gornal i de la Florida, amb actes del 28 de juny a l’1 de juliol. Després del parèntesi estival, Bellvitge pren embranzida, amb nou dies de celebració —del 8 al 16 de setembre. I el calendari anual es tanca a Ciutat Comtal, del 21 al 24 de setembre.

Com ja s’ha fet en els darrers anys, els cartells de les festes majors dels dotze barris de L’Hospitalet presenten un disseny unificat. Aquest any, els cartells presenten una imatge tipogràfica i molt colorista, que combina les lletres de les inicials de cada barri. Són unes lletres juganeres que “s’apropen entre elles, ballen, es diverteixen i gaudeixen de la festa, de la mateixa manera que ho fan els veïns i les veïnes dels barris”. Els cartells utilitzen també altres simbologies, com la pluja de confeti per crear sensació de diversió.

Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenca l’activitat “Dissabtes de vermut als mercats de L’Hospitalet”   (nova finestra)
Veure imatge de  Un equip de Voluntaris de Protecció Civil de L’H ha ajudat en les tasques d’emergència al sud de França (nova finestra)
Veure imatge de   La Guàrdia Urbana tanca un bar per greus deficiències sanitàries   (nova finestra)
Veure imatge de  Èxit de 3r  Congrés de Serveis Socials Bàsics celebrat a La Farga (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400