Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

23/11/2018
Ocupació

L’Auditori del CEMFO acull un networking per als joves participants en el projecte L’H>Play  

Té per objectiu la inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives
Veure imatge de  L’Auditori del CEMFO acull un networking per als joves participants en el projecte L’H>Play   (nova finestra)
L’auditori del CEMFO, a la carretera del Mig, va acollir ahir una jornada de networking adreçada als participants del projecte L’H>Play, que va comptar amb la participació de representants de diferents empreses del sector de les indústries culturals i creatives, com Nunu Events, Focus, Blue Globe Media, Pauta Media i Associació d’Empreses de Multimèdia.

El projecte L’H>Play té per objectiu millorar la preparació professional i la inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives (ICC), mitjançant quatre itineraris d’orientació i formació en els àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual. Es tracta d’un eix important de formació professional en el marc del projecte estratègic local del Districte Cultural, amb la col•laboració d’agents públics i privats.

Durant aquest curs hi han participat un total de 60 joves inscrits a Garantia juvenil,  de 18 a 29 anys, preferentment amb nivell acadèmic de batxillerat, formació professional de grau mitjà o superior,  o amb estudis universitaris.

El projecte integra accions d’orientació i qualificació professional, pràctiques en empreses, desenvolupament de la creativitat, promoció de l’emprenedoria i accions de creació i difusió cultural adreçades a la interacció dels participants a la comunitat. En el darrer trimestre de 2018, els joves realitzen pràctiques en empresa i accions per a la inserció laboral.

El projecte L’H>Play és cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa de Empleo Juvenil, i compta amb la col•laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, CIFO L’Hospitalet, Espai Social de Producció 3D, Xarxa Anadromes, Clúster de la Indústria Audiovisual de Catalunya,  Centre Municipal de Creació Multimèdia Torre Barrina,  Associació d’Empresaris de L’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), Cambra de Comerç de Barcelona (Delegació de L’Hospitalet) i els sindicats CCOO i  UGT.

Últimes notícies

Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet se suma a la campanya solidària “Recicla vidre per elles”, contra el càncer de mama (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400