Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

23/11/2018
Ocupació

L’Auditori del CEMFO acull un networking per als joves participants en el projecte L’H>Play  

Té per objectiu la inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives
Veure imatge de  L’Auditori del CEMFO acull un networking per als joves participants en el projecte L’H>Play   (nova finestra)
L’auditori del CEMFO, a la carretera del Mig, va acollir ahir una jornada de networking adreçada als participants del projecte L’H>Play, que va comptar amb la participació de representants de diferents empreses del sector de les indústries culturals i creatives, com Nunu Events, Focus, Blue Globe Media, Pauta Media i Associació d’Empreses de Multimèdia.

El projecte L’H>Play té per objectiu millorar la preparació professional i la inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives (ICC), mitjançant quatre itineraris d’orientació i formació en els àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual. Es tracta d’un eix important de formació professional en el marc del projecte estratègic local del Districte Cultural, amb la col•laboració d’agents públics i privats.

Durant aquest curs hi han participat un total de 60 joves inscrits a Garantia juvenil,  de 18 a 29 anys, preferentment amb nivell acadèmic de batxillerat, formació professional de grau mitjà o superior,  o amb estudis universitaris.

El projecte integra accions d’orientació i qualificació professional, pràctiques en empreses, desenvolupament de la creativitat, promoció de l’emprenedoria i accions de creació i difusió cultural adreçades a la interacció dels participants a la comunitat. En el darrer trimestre de 2018, els joves realitzen pràctiques en empresa i accions per a la inserció laboral.

El projecte L’H>Play és cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa de Empleo Juvenil, i compta amb la col•laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, CIFO L’Hospitalet, Espai Social de Producció 3D, Xarxa Anadromes, Clúster de la Indústria Audiovisual de Catalunya,  Centre Municipal de Creació Multimèdia Torre Barrina,  Associació d’Empresaris de L’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), Cambra de Comerç de Barcelona (Delegació de L’Hospitalet) i els sindicats CCOO i  UGT.

Últimes notícies

Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la remodelació del carrer de l’Enginyer Moncunill, entre Miraflors i Torrent Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  La Nit del Comerç distingeix divuit establiments de la ciutat   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400