Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/06/2018
Cultura

15 companyies participen a la 22a Mostra de Teatre Aficionat de L’H

Actuaran als escenaris del Teatre Joventut, als centres culturals Bellvitge-Gornal, la Bòbila i Santa Eulàlia i al Centre Catòlic
Veure imatge de  15 companyies participen a la 22a Mostra de Teatre Aficionat de L’H (nova finestra)
El Teatre Joventut ha estat l’escenari de la presentació de la 22a Mostra de Teatre Aficionat, L’H fa teatre, amb l’assistència de representants de les companyies teatrals i del regidor de Cultura, David Quirós.

Les 15 companyies participants faran les representacions del 3 al 17 de juny tot i que una d’elles, el Grup de Teatre Sant Isidre, ha avançat la funció al 26 de maig. Les dues sales del Teatre Joventut, els centres culturals Bellvitge-Gornal, la Bòbila i Santa Eulàlia i el Centre Catòlic són les seus de L’H fa teatre.

A la mostra hi participen les companyies de teatre aficionat de L’Hospitalet amb un espectacle ja preparat i a punt per presentar-lo a la ciutadania. La Mostra és un bon aparador per als grups de la ciutat per donar a conèixer la seva feina en escenaris professionals.

Humor, drama, obres clàssiques o producció pròpia són les propostes de les companyies. El preu de les entrades oscil•la entre els 6 i els 10 euros. Algunes representacions són gratuïtes.

Últimes notícies

Veure imatge de  La majoria de ciutadans es mostren satisfets de viure a L’H i creuen que la ciutat i el barri han millorat en els darrers dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet incrementa un 16% de mitjana la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín: “El problema de l’habitatge només se solucionarà amb el consens de totes les institucions” (nova finestra)
Veure imatge de  Detinguts dos homes per tràfic de drogues en un local de la ronda de la Via   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400