Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

03/07/2018
Summer Jove

Torna Per Amor a L’Hart 

El festival Petit Format coincideix en dates i, entre altres, inclou aquest any les actuacions d’El Petit de Cal Eril, Lambchop, Bigott, O Val das Mouras i Side Chick
Veure imatge de  Torna Per Amor a L’Hart  (nova finestra)
La dansa i el circ tornaran a ser els protagonistes de Per Amor a L’Hart, el festival d’arts de carrer que organitzen conjuntament l’entitat Bipol•art i el Servei d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet. En catorze anys s’ha consolidat com una gran cita d’estiu de la cultura a la ciutat i com a plataforma de difusió per a artistes i creadors, ara en el marc de la programació Summer Experience. Aquest any, la cita coincideix en dates amb el festival Petit Format, del 5 al 7 de juliol als jardins de Can Sumarro.

El festival —que inclou 23 espectacles— ofereix muntatges d’alt nivell artístic que reflecteixen les últimes tendències, que es podran veure del 5 al 7 de juliol. Els escenaris principals estan ubicats a la rambla de la Marina, davant de Ca n’Arús, i a la plaça de Lluís Companys i Jover. Dissabte se n’afegirà un altre, a la mateixa rambla de la Marina però a l’alçada del carrer del Cobalt.

En aquesta edició, es presenten companyies de prestigi reconegut i al capdavant de la creació artística actual pel seu caràcter innovador o transgressor, que han participat en els festivals destacats i que han obtingut arreu el favor del públic i la crítica.

Pel que fa la dansa, entre d’altres, actuaran Aina y Arias, Helena Canas, Los Moñekos, Elías Aguirre, Chey Jurado, Rookies Company i la Cia. Madojé. En l’apartat de circ es presenten, entre d’altres, Amer y Áfrika, Cirque Exalté Dansa, Mundo Costrini, Ska Circus Good Vibes!, Claudio Inferno, African Circus-Power-Tongue i Circolos. El teatre vindrà de la mà de Companyia Zero en Conducta, que també fa servir titelles, i Random.

Les jornades s’acabaran amb la música de DJ Konguito, Calmoso and The Black Fang i Shake!. La presentació dels espectacles anirà a càrrec de Loco Brusca.

Bipol•art és una associació cultural de L’Hospitalet creada el 2005 amb la intenció de ser un punt de trobada entre artistes, gestors culturals, institucions i públic. A més de Per Amor a L’Hart, organitza tallers de creació, tallers de dansa i circ a escoles, programació d’espectacles infantils, residències per a creadors escènics, tallers amb joves, etc.

Festival Petit Format


El Petit Format, que arriba a la quinzena edició, coincideix aquest any en dates amb la celebració de Per Amor a L’Hart. Del 5 al 7 de juliol, els jardins de Can Sumarro serviran d’escenari a les actuacions de destacats grups del panorama de la música independent.

Encapçalant el cartell hi ha Bigott, el 5 de juliol, i El petit de Cal Eril, el 6, que presentaran el seu nou disc, i Lambchop, el 7 de juliol, la banda originària de Nashville propera al country alternatiu. Estaran acompanyats el 5 de juliol per Black Islands, i les formacions de la ciutat Santinos i O Val das Mouras. El 6 de juliol Ferran Palau, Desert i Caseta, i el 7 de juliol, Gúdar, Carolina Durante i Side Chick, una de les bandes del moment. El festival Petit Format està organitzat per la sala Depósito Legal i el Servei d’Esports i Joventut.

Últimes notícies

Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la remodelació del carrer de l’Enginyer Moncunill, entre Miraflors i Torrent Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  La Nit del Comerç distingeix divuit establiments de la ciutat   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400