Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

03/07/2018
Summer Jove

Torna Per Amor a L’Hart 

El festival Petit Format coincideix en dates i, entre altres, inclou aquest any les actuacions d’El Petit de Cal Eril, Lambchop, Bigott, O Val das Mouras i Side Chick
Veure imatge de  Torna Per Amor a L’Hart  (nova finestra)
La dansa i el circ tornaran a ser els protagonistes de Per Amor a L’Hart, el festival d’arts de carrer que organitzen conjuntament l’entitat Bipol•art i el Servei d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet. En catorze anys s’ha consolidat com una gran cita d’estiu de la cultura a la ciutat i com a plataforma de difusió per a artistes i creadors, ara en el marc de la programació Summer Experience. Aquest any, la cita coincideix en dates amb el festival Petit Format, del 5 al 7 de juliol als jardins de Can Sumarro.

El festival —que inclou 23 espectacles— ofereix muntatges d’alt nivell artístic que reflecteixen les últimes tendències, que es podran veure del 5 al 7 de juliol. Els escenaris principals estan ubicats a la rambla de la Marina, davant de Ca n’Arús, i a la plaça de Lluís Companys i Jover. Dissabte se n’afegirà un altre, a la mateixa rambla de la Marina però a l’alçada del carrer del Cobalt.

En aquesta edició, es presenten companyies de prestigi reconegut i al capdavant de la creació artística actual pel seu caràcter innovador o transgressor, que han participat en els festivals destacats i que han obtingut arreu el favor del públic i la crítica.

Pel que fa la dansa, entre d’altres, actuaran Aina y Arias, Helena Canas, Los Moñekos, Elías Aguirre, Chey Jurado, Rookies Company i la Cia. Madojé. En l’apartat de circ es presenten, entre d’altres, Amer y Áfrika, Cirque Exalté Dansa, Mundo Costrini, Ska Circus Good Vibes!, Claudio Inferno, African Circus-Power-Tongue i Circolos. El teatre vindrà de la mà de Companyia Zero en Conducta, que també fa servir titelles, i Random.

Les jornades s’acabaran amb la música de DJ Konguito, Calmoso and The Black Fang i Shake!. La presentació dels espectacles anirà a càrrec de Loco Brusca.

Bipol•art és una associació cultural de L’Hospitalet creada el 2005 amb la intenció de ser un punt de trobada entre artistes, gestors culturals, institucions i públic. A més de Per Amor a L’Hart, organitza tallers de creació, tallers de dansa i circ a escoles, programació d’espectacles infantils, residències per a creadors escènics, tallers amb joves, etc.

Festival Petit Format


El Petit Format, que arriba a la quinzena edició, coincideix aquest any en dates amb la celebració de Per Amor a L’Hart. Del 5 al 7 de juliol, els jardins de Can Sumarro serviran d’escenari a les actuacions de destacats grups del panorama de la música independent.

Encapçalant el cartell hi ha Bigott, el 5 de juliol, i El petit de Cal Eril, el 6, que presentaran el seu nou disc, i Lambchop, el 7 de juliol, la banda originària de Nashville propera al country alternatiu. Estaran acompanyats el 5 de juliol per Black Islands, i les formacions de la ciutat Santinos i O Val das Mouras. El 6 de juliol Ferran Palau, Desert i Caseta, i el 7 de juliol, Gúdar, Carolina Durante i Side Chick, una de les bandes del moment. El festival Petit Format està organitzat per la sala Depósito Legal i el Servei d’Esports i Joventut.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  123 persones desocupades participen en un programa d’experiència laboral a l’Ajuntament   (nova finestra)
Veure imatge de  Es presenta la nova Xarxa per la Convivència L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400