Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/11/2018
Entitats

VI Congrés del Tercer Sector, a la Farga

Veure imatge de  VI Congrés del Tercer Sector, a la Farga (nova finestra)
Amb el lema 'Desigualtats socials, solucions locals', el Congrés del Tercer Sector debat dimecres i dijous la relació del món local amb les entitats socials a la Farga de L’Hospitalet. El Congrés es va inaugurar ahir vespre al Centre de Disseny HUB Barcelona amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra; el president del Parlament, Roger Torrent, i les alcaldesses de L’Hospitalet, Núria Marín, i de Barcelona, Ada Colau, entre d’altres personalitats.

El Congrés comença avui a L’Hospitalet amb la conferència ‘On som? de Lorena Zárate, presidenta de l’Habitat International Coalition, moderada per la periodista Milagros Pérez Oliva. Zárate parlarà sobre el ‘dret a la ciutat’ i el paper de la ciutat com a actor clau en la generació de polítiques de desenvolupament social i la implicació que han de jugar els governs locals i les entitats socials.

El VI Congrés té com a objectiu principal fer visible la tasca de les entitats socials, la rellevància de la interacció entre elles i les administracions locals i la importància d’enfortir aquesta feina diària per aconseguir una societat més justa i que vetlli per millorar la qualitat de vida dels col•lectius més vulnerables.

La Taula del Tercer Sector, la institució organitzadora del VI Congrés del Tercer Sector Social, agrupa el conjunt de les entitats socials de Catalunya. Està formada per 35 federacions i organitzacions diferents, que agrupen en conjunt a més de 3.000 entitats socials no lucratives que actuen en l'àmbit dels drets socials i l'atenció a les persones: associacions, fundacions, cooperatives d'iniciativa social i empreses d'inserció.

Últimes notícies

Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 200 alumnes d’instituts de L'H assisteixen a l’acte central del programa #LHMobileTech,  (nova finestra)
Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400