Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/06/2018
Emprenedoria

Lliurats els premis del 14è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials

Hi han participat 139 alumnes de sis centres de L’Hospitalet, que en total han presentat 44 projectes   En aquesta edició s’hi han afegit dues noves categories i dos premis especials
Veure imatge de  Lliurats els premis del 14è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials (nova finestra)
El Centre Cultural Metropolità Tecla Sala ha acollit avui el lliurament dels premis del 14è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials. Com a novetat, en aquesta edició s’hi han afegit dues categories: economia social i protecció del medi ambient; i dos premis especials: al millor projecte empresarial i a la millor idea innovadora.

En aquesta edició del concurs hi han participat 139 alumnes dels cicles de grau superior de sis centres escolars de la ciutat: els centres d’estudis Jaume Balmes, Dolmen i Joan XXIII i els instituts Eduard Fontserè, Pedraforca i Provençana. En total han presentat 44 projectes.

Els premis especials han estat per als projectes Petcotes, del Jaume Balmes, com a millor projecte empresarial, i Fast Lab, del Dolmen, com a millor idea innovadora. Els altres premiats han estat els projectes Som una pinya, del Dolmen, en la categoria d’economia social i solidària; Kinetic Energy, del Centre d’Estudis Joan XXIII, en la categoria de medi ambient; Freddy’s Health, de l’Institut Pedraforca, en la categoria de contribució a la millora de la qualitat de vida de les persones, i Isensors, de l’Institut Provençana, com a millor projecte empresarial tecnològic.

L’acte de lliurament dels premis ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i de la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez. També hi han assistit representants de la Generalitat de Catalunya, la Cambra de Comerç de Barcelona a L’Hospitalet, l’AEBALL (Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat), l’Associació Pedrosa, PIMEC, SECOT i la Universitat Politècnica de Catalunya, tots membres del jurat del concurs.

El Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials  és una activitat que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, que pretén afavorir i estimular el foment de l’esperit emprenedor i empresarial entre els estudiants de cicles superiors i contribuir al desenvolupament de competències, actituds i responsabilitats, que orienti i sensibilitzi cap a la promoció de nous emprenedors.

A més, a través del concurs, l’Ajuntament ofereix als centres que hi participen suport en l’orientació dels projectes —com ara tallers de pensament creatiu i d’innovació—, suport en el pla d’empresa o treball en equip, entre d’altres.

Els premis han consistit en diplomes per a participants, finalistes i guanyadors; una càmera fotogràfica per als i les alumnes guanyadors de cada categoria i un portàtil per als seus centres.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp Municipal de Futbol acull el partit solidari "Pels Valents!" (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo, mudat per a l’ocasió, és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  La Quinzena de dansa s'estrena a L'H amb ritmes africans (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico acull l’exposició “40 anys vetllant per la convivència a la ciutat, 40 anys fent ciutat”   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400