Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/03/2017
MWC

Trobada de l'alcaldessa amb dones que participen al Women4Tech Summit

Women4Tech Summit té com a objectiu augmentar la inclusió de les dones en la indústria mòbil
Veure imatge de  Trobada de l'alcaldessa amb dones que participen al Women4Tech Summit (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha mantingut avui una trobada amb un grup de dones que participen al Women4Tech Summit, organitzat per GSMA i Mobile World Capital, en el marc del Mobile World Congress. El grup estava format per dones hospitalenques o d’altres poblacions però que treballen a la ciutat.

Marín ha explicat que “si bé la tecnologia la fa servir tothom, és un sector que encara està molt masculinitzat. Crec que de mica en mica aquesta situació està canviant i les dones s’estan incorporant de forma decidida i tenint cada cop més pes”. L’alcaldessa i les dones participants han acordat tornar-se a trobar per pensar com millorar la situació.

Es tracta de dones que treballen a indústries, star-ups o com a freelances a la ciutat en tasques relacionades amb les TIC o les tecnologies mòbils. Precisament aquesta edició del Mobile World Congress (MWC) estrena un nou programa que se centra en el paper de la dona en la tecnologia, denominat Women4Tech, que compta amb diferents esdeveniments i activitats, i que té com a objectiu augmentar la inclusió de les dones en la indústria mòbil i, alhora, exhibir les millors pràctiques i l’acció de la indústria en el lideratge femení en l’era digital.

Últimes notícies

Veure imatge de  Nova edició de la Jornada de Poesia Juvenil  (nova finestra)
Veure imatge de  Aprovat inicialment el projecte del nou Poliesportiu Municipal Gasòmetre, a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  “649_2018 estudio de luz” és la intervenció de sue975 en el projecte d’art urbà 12+1 d’aquest mes   (nova finestra)
Veure imatge de  Una dragona protagonitza el cartell de les Festes de Primavera  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400