Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/03/2017
MWC

Trobada de l'alcaldessa amb dones que participen al Women4Tech Summit

Women4Tech Summit té com a objectiu augmentar la inclusió de les dones en la indústria mòbil
Veure imatge de  Trobada de l'alcaldessa amb dones que participen al Women4Tech Summit (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha mantingut avui una trobada amb un grup de dones que participen al Women4Tech Summit, organitzat per GSMA i Mobile World Capital, en el marc del Mobile World Congress. El grup estava format per dones hospitalenques o d’altres poblacions però que treballen a la ciutat.

Marín ha explicat que “si bé la tecnologia la fa servir tothom, és un sector que encara està molt masculinitzat. Crec que de mica en mica aquesta situació està canviant i les dones s’estan incorporant de forma decidida i tenint cada cop més pes”. L’alcaldessa i les dones participants han acordat tornar-se a trobar per pensar com millorar la situació.

Es tracta de dones que treballen a indústries, star-ups o com a freelances a la ciutat en tasques relacionades amb les TIC o les tecnologies mòbils. Precisament aquesta edició del Mobile World Congress (MWC) estrena un nou programa que se centra en el paper de la dona en la tecnologia, denominat Women4Tech, que compta amb diferents esdeveniments i activitats, i que té com a objectiu augmentar la inclusió de les dones en la indústria mòbil i, alhora, exhibir les millors pràctiques i l’acció de la indústria en el lideratge femení en l’era digital.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet, ciutat convidada del 48 h Open House Barcelona   (nova finestra)
Veure imatge de  L’antiga fàbrica Godó i Trias més a prop d’acollir el Centre Europeu de Medicina Tradicional Xinesa (nova finestra)
Veure imatge de  La Festa dels Mercats promou la qualitat dels mercats de L’Hospitalet   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400