Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

29/10/2018
Esports

Nit de l’Esport 2018  

La Nit de l’Esport esdevé la gran trobada anual de l’esport local
Veure imatge de  Nit de l’Esport 2018   (nova finestra)
El Teatre Joventut ava acollir divendres una nova edició de la Nit de l’Esport,  organitzada per l’Ajuntament, en reconeixement als bons resultats esportius obtinguts la temporada passada pels esportistes i pels equips de la ciutat. A l’acte, presidit per l’alcaldessa, Núria Marín, també hi va assistir el tinent d’alcaldia d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar, i els portaveus municipals.

La Nit de l’Esport premia els esportistes i els equips de les categories sènior o absolutes de la ciutat que en la temporada anterior han ascendit de categoria, han guanyat una lliga, han estat campions de Catalunya o d’Espanya en la seva categoria o han aconseguit un pòdium en campionats europeus o mundials. En aquesta edició es reconeixeran 57 equips i/o esportistes, 14 entitats  i 1 centre educatiu.  

També es van lliurar 6 mencions especials a personalitats o col·lectius vinculats al món de l’esport local, que ha escollit un jurat de persones relacionades amb l’àmbit esportiu de la ciutat. 
 


Últimes notícies

Veure imatge de  L’Ajuntament potencia els trajectes del camí escolar segur   (nova finestra)
Veure imatge de  Desmantellada una plantació de marihuana (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet, present al certamen Fitur (nova finestra)
Veure imatge de  Grup Promotor/Santillana i Ajuntament de L’H atorguen els Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400