Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/11/2018
Esport de base

Presentació dels equips de l'"Hospi"

29 equips i més de 350 esportistes, des de benjamins fins a amateurs
Veure imatge de  Presentació dels equips de l'"Hospi" (nova finestra)
El Centre d'Esports L'Hospitalet va presentar ahir tot el seu planter, amb 29 equips i més de 350 esportistes, des de benjamins fins a amateurs. A la grada hi van ser presents els familiars dels infants i els joves que conformen la plantilla de l'"Hospi". La presentació dels equips va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Núria Marín; del regidor d'Esports i Joventut, Cristian Alcázar, i de la directiva del club.

L'alcaldessa va desitjar molta sort a tots els equips i va felicitar el club per la seva aposta pel futbol femení, amb quatre equips aquesta temporada. "Aquest és el camí", va dir Marín.

L'acte va finalitzar amb un mosaic a la grada, on es podien llegir les sigles del club. El model esportiu de L’Hospitalet és el de l’esport de base.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  123 persones desocupades participen en un programa d’experiència laboral a l’Ajuntament   (nova finestra)
Veure imatge de  Es presenta la nova Xarxa per la Convivència L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400