Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/11/2018
Esport de base

Presentació dels equips de l'"Hospi"

29 equips i més de 350 esportistes, des de benjamins fins a amateurs
Veure imatge de  Presentació dels equips de l'"Hospi" (nova finestra)
El Centre d'Esports L'Hospitalet va presentar ahir tot el seu planter, amb 29 equips i més de 350 esportistes, des de benjamins fins a amateurs. A la grada hi van ser presents els familiars dels infants i els joves que conformen la plantilla de l'"Hospi". La presentació dels equips va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Núria Marín; del regidor d'Esports i Joventut, Cristian Alcázar, i de la directiva del club.

L'alcaldessa va desitjar molta sort a tots els equips i va felicitar el club per la seva aposta pel futbol femení, amb quatre equips aquesta temporada. "Aquest és el camí", va dir Marín.

L'acte va finalitzar amb un mosaic a la grada, on es podien llegir les sigles del club. El model esportiu de L’Hospitalet és el de l’esport de base.

Últimes notícies

Veure imatge de  Mercè Olivares, nova presidenta del Consell de Síndics de L'H, presenta a l'alcaldessa Marín la nova junta i els projectes de futur (nova finestra)
Veure imatge de  Nova temporada de Fit Games L’H, el programa de promoció de la salut i l’exercici físic entre els adolescents   (nova finestra)
Veure imatge de  David Monthiel rep el Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400