Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/11/2018
Manteniment espai públic

El servei de neteja de grafits s’incrementa als carrers amb obres d’urbanització

Aquest any s’han fet 633 actuacions d’eliminació de pintades de façanes i mobiliari urbà en 47 carrers on s’han executat treballs de reforma
Veure imatge de  El servei de neteja de grafits s’incrementa als carrers amb obres d’urbanització (nova finestra)
El servei municipal de neteja de grafits s’ha incrementat aquest any i ha actuat de forma intensiva en les zones on s’han fet obres d’urbanització i de renovació d’asfalts i voreres. Fins ara, s’han fet 633 actuacions d’eliminació de pintades de façanes i mobiliari urbà en 47 carrers on s’han executat treballs de reforma, i es preveu fer-ho pròximament en uns altres 40 carrers.

Les accions dels equips de pintades (496) i hidronetejador (137) han servit per netejar les façanes de més de 600 edificis d’habitatges i s’han realitzat en 14 carrers de Collblanc-la Torrassa, 6 de Sanfeliu, 5 de la Florida-les Planes, 5 de Bellvitge, 4 de Sant Josep, 4 de Santa Eulàlia, 4 de Can Serra, 3 de Pubilla Cases i 2 del Centre.

Per a la neteja de les pintades incíviques i els tags als murs i a les façanes dels edificis d’habitatges —servei que s’ofereix de manera totalment gratuïta a les comunitats de veïns—, s’ha incorporat aquest any un quart equip extra als tres habituals, dos dels quals eliminen els grafits amb pintura i un tercer ho fa amb aigua a pressió.

Els darrers mesos, aquests equips han actuat preferentment als carrers on s’està desenvolupant la campanya de renovació d’asfalts i voreres, als punts negres detectats i a les zones on es fan accions Net i polit, de neteja integral de l’espai públic.

L’Ajuntament va posar en marxa el passat mes d’abril un pla de reforç del servei municipal de neteja viària, amb un seguit d’actuacions de millora que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç del servei de neteja de grafits, i que incorpora accions específiques a cada barri en funció de les seves necessitats.

Amb l’objectiu de millorar el paisatge urbà, s’ha reforçat el servei de neteja de grafits incrementant el nombre d’equips. A més, ja no cal que les comunitats de veïns autoritzin l’acció de neteja i només, si no volen accedir a aquest servei, ho han de comunicar a l’Ajuntament.

El conjunt d’actuacions de millora tenen com a objectiu incidir en els aspectes més demanats pels veïns pel que fa a la neteja, així com en els punts negres de brutícia detectats a la ciutat pels responsables municipals. Així, les millores arriben als serveis de neteja de grafits, d’aiguabatre, de recollida de mobles, de neteja de contenidors, de papereres i d’escombrades manual i mixta.

Últimes notícies

Veure imatge de  A punt el Pla de mobilitat i transport de la G U amb motiu del Mobile World Congress   (nova finestra)
Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 200 alumnes d’instituts de L'H assisteixen a l’acte central del programa #LHMobileTech,  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400