Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

03/07/2018
Una iniciativa de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament i el Pla integral les Planes-Blocs Florida

L’hospitalenc Jericó Delayah transforma la façana del bloc 7 dels Blocs Florida i la plaça de la Petanca

En el marc del projecte Art Mural als Blocs Florida
Veure imatge de  L’hospitalenc Jericó Delayah transforma la façana del bloc 7 dels Blocs Florida i la plaça de la Petanca (nova finestra)
L’artista hospitalenc Jericó Delayah és l’encarregat de la intervenció artística que s’ha dut a terme a l’entorn dels Blocs Florida i que consisteix en la pintada d’un mural que cobreix la totalitat de la façana mitgera del bloc número 7 dels Blocs Florida, de 160 m2 de superfície, i l’actuació sobre el paviment de la plaça de la Petanca, de 1.000 m2, on s’han pintat jocs tradicionals.

L’estil de Jericó Delayah (L’Hospitalet, 1994) és naïf i primitiu. Utilitza colors primaris vius i rep influències del pop-art i del vincle que l’artista manté amb l’art d’arrel folklòrica.

Aquest projecte de transformació artística i de millora de l’espai públic s’emmarca en Art Mural als Blocs Florida, una iniciativa de l’Ajuntament de L’Hospitalet des de la seva Àrea de Cultura i el Pla integral les Planes-Blocs Florida.

Art Mural als Blocs Florida preveu crear a l’entorn dels blocs un museu d’art urbà a l’aire lliure. Aquesta acció es va iniciar l’any passat amb el mural que Erb Mon va pintar a la mitgera del Bloc número 13 i és previst pintar-ne més.

L’execució del projecte és coordinada per Rebobinart, associació fundada l’any 2012 que vol posar l’art urbà al servei de la dinamització social i cultural de l’espai públic.

Últimes notícies

Veure imatge de  Conferència de Mayor Zaragoza (nova finestra)
Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la remodelació del carrer de l’Enginyer Moncunill, entre Miraflors i Torrent Gornal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400