Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

03/07/2018
Una iniciativa de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament i el Pla integral les Planes-Blocs Florida

L’hospitalenc Jericó Delayah transforma la façana del bloc 7 dels Blocs Florida i la plaça de la Petanca

En el marc del projecte Art Mural als Blocs Florida
Veure imatge de  L’hospitalenc Jericó Delayah transforma la façana del bloc 7 dels Blocs Florida i la plaça de la Petanca (nova finestra)
L’artista hospitalenc Jericó Delayah és l’encarregat de la intervenció artística que s’ha dut a terme a l’entorn dels Blocs Florida i que consisteix en la pintada d’un mural que cobreix la totalitat de la façana mitgera del bloc número 7 dels Blocs Florida, de 160 m2 de superfície, i l’actuació sobre el paviment de la plaça de la Petanca, de 1.000 m2, on s’han pintat jocs tradicionals.

L’estil de Jericó Delayah (L’Hospitalet, 1994) és naïf i primitiu. Utilitza colors primaris vius i rep influències del pop-art i del vincle que l’artista manté amb l’art d’arrel folklòrica.

Aquest projecte de transformació artística i de millora de l’espai públic s’emmarca en Art Mural als Blocs Florida, una iniciativa de l’Ajuntament de L’Hospitalet des de la seva Àrea de Cultura i el Pla integral les Planes-Blocs Florida.

Art Mural als Blocs Florida preveu crear a l’entorn dels blocs un museu d’art urbà a l’aire lliure. Aquesta acció es va iniciar l’any passat amb el mural que Erb Mon va pintar a la mitgera del Bloc número 13 i és previst pintar-ne més.

L’execució del projecte és coordinada per Rebobinart, associació fundada l’any 2012 que vol posar l’art urbà al servei de la dinamització social i cultural de l’espai públic.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’alcaldessa demana al conseller Buch incrementar la col•laboració en matèria de seguretat   (nova finestra)
Veure imatge de  L’alcaldessa demana al conseller Buch incrementar la col•laboració en matèria de seguretat   (nova finestra)
Veure imatge de  Els alumnes de L'H Èxit reben els seus diplomes (nova finestra)
Veure imatge de  Aquest mes es realitza a la zona nord de L’H un aula de reforç de llengua i acollida per a alumnes nouvinguts (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400