Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/07/2018
Promoció econòmica i turisme de negocis

A partir de 2021, Fira Granvia L’H acollirà el saló lider del sector audiovisual

L’alcaldessa Núria Marín satisfeta per l’arribada d’Integrated Systems Europe (ISE)
Veure imatge de  A partir de 2021, Fira Granvia L’H acollirà el saló lider del sector audiovisual (nova finestra)
L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha mostrat la seva satisfacció per la arribada del saló Integrated Systems Europe (ISE), principal esdeveniment professional sobre sistemes d’àudio i vídeo (AV), després de celebrar-se els darrers anys a Amsterdam. “Estic molt contenta que el recinte de Fira a Granvia L’H aculli a partir de 2021 l’ISE. Crec que la decisió dels organitzador d’apostar pel recinte de la nostra ciutat és un encert, ja que les instal•lacions de L’Hospitalet són l’espai idoni per a la celebració i el creixement de certàmens tecnològics, com ho mostra l’èxit de l’Smart City Expo World Congress i el Mobile World Congress, dues fires internacionals i de referència”, ha dit.

L’alcaldessa ha manifestat que el govern de la ciutat “treballa per posicionar L’Hospitalet com a destí de turisme de negoci. Gràcies a la pròpia acció de la Fira, a una ubicació privilegiada —a prop de l’aeroport i de la ciutat de Barcelona— però també al potent ecosistema empresarial i d’emprenedoria que representa l’àrea metropolitana de Barcelona”.

En aquest sentit, Marín ha insistit en el fet que la ciutat metropolitana ja és avui una realitat inqüestionable. “Barcelona és la gran marca d’aquesta àrea metropolitana, la que ens dóna entitat per competir al Mediterrani i a Europa i el món. I L’Hospitalet és un dels seus motors fonamentals”.

Últimes notícies

Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400