Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/10/2018
Joventut

Nova convocatòria de L’Hospisona

Els grups interessats poden presentar-se fins al 15 de novembre a la nova convocatòria 
Veure imatge de  Nova convocatòria de L’Hospisona (nova finestra)
La Casa de la Música, amb el suport de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament, convoquen una nova edició de L’Hospisona, el concurs que busca ajudar els grups musicals emergents que volen fer un pas cap a l’accés al mercat musical.

Les bandes interessades a participar poden enviar el seu material de l’1 d’octubre al 15 de novembre. Entre altres requisits, els participants no han de tenir contracte amb cap discogràfica i han de tenir un repertori propi d’uns 40 minuts, aproximadament, en qualsevol estil. Les cançons han de ser originals.

Entre el 19 de novembre i el 5 de desembre, les 12 propostes que el jurat consideri més interessants es penjaran a la xarxa i la banda més votada passarà directament a la final. El jurat, format per la Casa de la Música de L’Hospitalet, professionals del sector musical local i representants del projecte Entrejoves, triarà les altres tres bandes finalistes que es donaran a conèixer el 10 de desembre. Les quatre bandes actuaran a la final del 22 de desembre a la sala Salamandra. El guanyador es decidirà per votació al 50% entre el públic del concert i el jurat de la convocatòria.

La banda guanyadora obtindrà una beca d’acompanyament musical per tal que la banda guanyadora faci els primers passos cap a la professionalització i introducció al mercat musical durant un període aproximat de dos anys. La beca constarà de les accions que la Casa de la Música i la banda decideixin.

Últimes notícies

Veure imatge de  Una master class sobre innovació al sector de l’hostaleria tanca el programa L’H Gastro (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet presta una obra de Josep Guinovart per a una exposició del MNAC (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet signa el Pacte local pel comerç (nova finestra)
Veure imatge de  Reunió de la Junta Directiva i de l'Assemblea Ordinària de la RECI a L'Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400