Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/10/2018
Joventut

Nova convocatòria de L’Hospisona

Els grups interessats poden presentar-se fins al 15 de novembre a la nova convocatòria 
Veure imatge de  Nova convocatòria de L’Hospisona (nova finestra)
La Casa de la Música, amb el suport de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament, convoquen una nova edició de L’Hospisona, el concurs que busca ajudar els grups musicals emergents que volen fer un pas cap a l’accés al mercat musical.

Les bandes interessades a participar poden enviar el seu material de l’1 d’octubre al 15 de novembre. Entre altres requisits, els participants no han de tenir contracte amb cap discogràfica i han de tenir un repertori propi d’uns 40 minuts, aproximadament, en qualsevol estil. Les cançons han de ser originals.

Entre el 19 de novembre i el 5 de desembre, les 12 propostes que el jurat consideri més interessants es penjaran a la xarxa i la banda més votada passarà directament a la final. El jurat, format per la Casa de la Música de L’Hospitalet, professionals del sector musical local i representants del projecte Entrejoves, triarà les altres tres bandes finalistes que es donaran a conèixer el 10 de desembre. Les quatre bandes actuaran a la final del 22 de desembre a la sala Salamandra. El guanyador es decidirà per votació al 50% entre el públic del concert i el jurat de la convocatòria.

La banda guanyadora obtindrà una beca d’acompanyament musical per tal que la banda guanyadora faci els primers passos cap a la professionalització i introducció al mercat musical durant un període aproximat de dos anys. La beca constarà de les accions que la Casa de la Música i la banda decideixin.

Últimes notícies

Veure imatge de  Es presenta una aplicació Innovació social de tecnologia mòbil adreçada a les escoles   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament ret homenatge a la vintena de centres educatius que commemoren els 50 anys o més  (nova finestra)
Veure imatge de  Acord Institucional per ampliar el recinte firal de Gran Via L’H (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per a la 10a Cursa Nocturna de L’H (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400