Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

25/06/2018
Salut Ambiental

S’intensifica la desinsectació de paneroles

 El Servei de Salut atén totes les sol·licituds de la ciutadania que hi arriben
Veure imatge de  S’intensifica la desinsectació de paneroles (nova finestra)
El Servei de Salut de l’Ajuntament de L’Hospitalet intensifica amb l’arribada de l’estiu les zones de clavegueram tractades amb insecticides per tal de garantir l’espai públic lliure d’insectes. Des del mes de maig, es fa un control sistemàtic amb pintura insecticida en el clavegueram dels carrers principals que te un efecte d’uns sis mesos aproximadament.

En altres zones de L’Hospitalet es fa un tractament amb gel insecticida en les zones de risc alt i en altres carrers de tots els districtes, on es valora fer un seguiment, però presenten un problema inferior. En aquests espais es fa la prospecció i aplicació tres vegades durant els mesos de maig, juliol i setembre.

A més de les actuacions ja programades, el Servei de Salut atén totes les sol•licituds de la ciutadania que hi arriben. Llavors es fa prospecció de les arquetes o pous de registre i s’aplica el producte insecticida en els llocs de la infraestructura pública on s’observa insectes.

D’altra banda, també els focus d’insectes poden estar en l’interior de les finques o bé en els claveguerons particular, per la qual cosa correspon a les comunitats de veïns gestionar les mesures adients per evitar possibles plagues, com pot ser la neteja anyal, com a mínim, de les arquetes interiors, així com portar a terme les tasques necessàries de conservació i manteniment de les parts comuns de les finques, i també si és el cas contractació d’empresa per al control de plagues. En cas de sospita de proliferació de paneroles als espais públics, contacteu amb l’Ajuntament per tal que determini les actuacions que cal dur a terme (OAC tel:934029494, TIC tel: 93 4029444, Servei de Salut tel. 93 403 29 16 o  inspecciosalutp@l-h.cat).

Destacar en aquest sentit que el servei d’atenció de queixes ciutadanes del Servei de Salut acaba de rebre el reconeixement de bona pràctica i ha estat inclòs al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp Municipal de Futbol acull el partit solidari "Pels Valents!" (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo, mudat per a l’ocasió, és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  La Quinzena de dansa s'estrena a L'H amb ritmes africans (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico acull l’exposició “40 anys vetllant per la convivència a la ciutat, 40 anys fent ciutat”   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400