Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

16/07/2018
Educació

Aquest mes es realitza a la zona nord de L’H un aula de reforç de llengua i acollida per a alumnes nouvinguts

Veure imatge de  Aquest mes es realitza a la zona nord de L’H un aula de reforç de llengua i acollida per a alumnes nouvinguts (nova finestra)
En col•laboració amb l’Associació Cultura Tretze assisteixen un total de 40 joves

El tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells, ha visitat avui l’Institut Eduard Fonserè on s’imparteixen les classes


L’Ajuntament amb col•laboració amb l’Associació Cultura Tretze ha programat per aquest estiu una aula de reforç i acollida de llengua catalana per a alumnes nouvinguts de primària i secundària a la zona nord de la ciutat amb l’objectiu que s’integrin millor dins el sistema educatiu. El tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells, ha visitat aquest matí l’Institut Eduard Fontserè, centre on s’imparteixen les classes durant tot el mes de juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores.

L’Associació Cultura Tretze és una entitat sense ànim de lucre, constituïda l’any 1989 a l’escola d’adults Santa Eulàlia. Va néixer amb la idea d’afavorir el procés d’integració a la nova realitat social d’aquelles persones de recent arribada a Catalunya. En els darrers anys ha organitzat un aula d’estudi d’estiu a Santa Eulàlia, però enguany l’ha organitzat també a la Florida a requeriment de la Regidoria Municipal d’Educació i del Pla integral dels Blocs Florida.

Aquest mes, a l’Institut Eduard Fontserè, assisteixen 40 joves procedents de diferents centres educatius, especialment de la zona nord de L’Hospitalet, que han arribat fa poc al sistema educatiu o bé començaran aquest setembre el curs escolar procedents de diferents països.

Recordem que l’Ajuntament ha iniciat un pla de regeneració urbana integral dels Blocs Florida, que preveu una transformació radical de la zona, acordada amb els veïns. Una reforma que es preveu que culmini el 2030.  Tot just fa uns dies es va celebrar el II Fòrum del Pla integral les Planes-Blocs Florida, que ha servit per posar en valor la feina feta aquests primers sis mesos de procés participatiu al barri. En un entorn festiu, els veïns i les veïnes van poder dir la seva amb diferents propostes per al barri.

Últimes notícies

Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400