Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/07/2018
Ocupació

Nou pla d’ocupació per a 91 persones

L’objectiu és reactivar i millorar l’ocupació
Veure imatge de  Nou pla d’ocupació per a 91 persones (nova finestra)
L’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, iniciarà el proper dilluns, 23 de juliol, el procés per seleccionar 91 persones per treballar en un nou pla d’ocupació per a la reactivació i la millora de l’ocupació, que impulsa l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Els perfils requerits són diversos: auxiliar administratiu, tècnic auxiliar, tècnic mitjà, tècnic superior, peó d’oficis i encarregat. Faran tasques administratives de suport; d’atenció a la ciutadania; de mobilitat - via pública; en programes en matèria d’ocupació, qualificació professional i desenvolupament econòmic; d’adequació d’habitatges socials; de manteniment i millora de l’eficiència energètica dels edificis i espais públics; d’innovació social, i de coordinació i  seguiment dels plans de l’AMB. Les 91 persones treballaran a jornada completa amb contractes de 12 a 18 mesos que començaran al llarg del darrer trimestre de 2018. Del total de contractacions, 25 formaran part d’un pla especial realitzat conjuntament amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament adreçat al col•lectiu de persones en situació d’emergència social.

Aquesta convocatòria forma part del Programa metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019, 2a convocatòria, i té com a objectiu donar suport a les accions municipals destinades a facilitar la inserció laboral d’aquelles persones amb més dificultats per a la seva inserció efectiva en el mercat de treball: dones, joves (de 16 a 35 anys), aturats de llarga durada, més grans de 45 anys, amb la totalitat de la família en situació d’atur i amb discapacitat.

El procés d’inscripció telemàtica al web www.dinamitzaciolocallh.cat s’iniciarà  dilluns, 23 de juliol, i finalitzarà el 7 de setembre a les 13 hores. 

Últimes notícies

Veure imatge de  Cors d’òperes i nadales per al Concert de Nadal, en benefici de la investigació de l’IDIBELL (nova finestra)
Veure imatge de  Alumnes de la Casa d’Oficis col·laboren en la millora d’instal·lacions esportives (nova finestra)
Veure imatge de  El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, torna divendres a La Farga   (nova finestra)
Veure imatge de  40è Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400