Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/10/2017
Consum

L’OMIC realitzarà tallers de consum a diverses  escoles de L’Hospitalet

L’objectiu és sensibilitzar la població  jove i els estudiants sobre diversos temes vinculats al consum que els afecten personalment i que tenen relació amb el seu entorn


 

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de L’Hospitalet (OMIC) realitzarà  al llarg del curs escolar 2017-18 tallers sobre consum a diferents  escoles de la ciutat, dins el marc del programa Intro de la Regidoria d’Educació, que recull les activitats adreçades a la comunitat educativa.

L’oferta de l’OMIC a les escoles és molt variada, amb tallers que relacionen el consum amb el medi ambient, l’autoimatge, la publicitat, les marques, les xarxes socials i les compres per internet o el comerç tradicional amb el taller de les botigues.

Els centres que fins ara han demanat fer tallers de consum durant el curs 2017-2018 són: Escola Bernat Metge, Escola Pau Sans, Escola Joan Maragall, Institut Bisbe Berenguer, Institut Mercè Rodoreda i Centre d’Estudis Joan XXIII.

L’objectiu d’aquestes actuacions és sensibilitzar la població  jove i els estudiants de la ciutat sobre diversos temes vinculats al consum que els afecten personalment i que tenen relació immediata amb el seu entorn social, familiar i de convivència.  Durant el curs acadèmic 2016-2017 l’OMIC va realitzar un total de quaranta-dos tallers de consum a les escoles de la ciutat.

Més informació a l’OMIC de L’Hospitalet: carrer de la Riera de la Creu, 32.

Últimes notícies

Veure imatge de  Marín acull amb satisfacció l’inici de la tramitació parlamentària per poder destinar el superàvit municipal a actuacions destinades a la ciutadania (nova finestra)
Veure imatge de  La nova Granvia a L’H rep el I Premi Ciutat i Territori Albert Serratosa (nova finestra)
Veure imatge de  El teatre arriba als instituts (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400