Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/09/2017
Formació i gastronomia

En marxa el programa gastronòmic “A la tardor Platillos!” de L’Hospitalet amb la degustació de propostes.

Ada Parellada és la xef convidada per formar part del jurat


El Centre de Formació d’Hostaleria municipal de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, acull avui 26 i demà 27 de setembre, els cuiners i cuineres dels restaurants i les cocteleries que participaran en la quarta edició del programa gastronòmic “A la tardor, Platillos!”, que se celebrarà del 2 al 26  de novembre a L’Hospitalet.

Els restaurants i les cocteleries participants elaboraran la proposta de platillo  i de còctel que oferiran durant la ruta gastronòmica,  i la presentaran al jurat degustador del programa, que enguany té com a padrina, la xef Ada Parellada, del Restaurant Semproniana.

El jurat encarregat de valorar les propostes està compost, a més, pel gerent del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, Àngel Ruiz, pel professor del Centre de Formació d’Hostaleria municipal, Ángel Palmero, per tècnics municipals i per representants del Club del Barman de Catalunya.

Els establiments participants opten a diversos premis: el platillo més saborós, el més creatiu, i el Platillo de L’Hospitalet, per votació ciutadana. També hi haurà un premi per a l’elaboració del millor còctel, entre les cocteleries participants.

L’activitat compta amb la col•laboració dels alumnes de la Casa d’Oficis del Centre de Formació d’Hostaleria.

En la quarta edició del programa “A la tardor, Platillos!”, hi participaran 20 restaurants i hotels de la ciutat que oferiran un platillo d’elaboració pròpia, i 5 cocteleries, que també crearan un còctel amb motiu de la ruta gastronòmica.

L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal és la dinamització i la projecció de la gastronomia local —en aquesta ocasió amb els platillos com a protagonistes—, com un eix destacat en el desenvolupament econòmic de la ciutat, ja que la restauració té un pes important en l’economia local i en el foment de l’ocupació i de l’activitat emprenedora.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400