Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/09/2018
Música en viu

L’Ajuntament obre una línia d’ajuts per als locals que programin música en viu

Es valoraran especialment els projectes que promocionin artistes emergents
Veure imatge de  L’Ajuntament obre una línia d’ajuts per als locals que programin música en viu (nova finestra)
L’Ajuntament ha obert una línia d’ajuts per a la programació de música en viu en espais privats de L’Hospitalet. La convocatòria ja s’ha publicat i el termini de presentació finalitza l’11 d’octubre. Amb aquesta subvenció es vol reforçar l’activitat cultural dels espais dedicats a la difusió musical i, alhora, reconèixer el paper dels agents privats en aquest àmbit.

L’objectiu de la subvenció és ajudar el sector musical de L’Hospitalet i contribuir-ne a la professionalitat i a la qualitat. En aquest sentit, la línia d’ajuts valorarà especialment els projectes que promocionin artistes emergents o que fomentin la col•laboració amb altres agents de la ciutat. Seran subvencionables les despeses relacionades amb la producció de concerts de música en viu, els caixets dels intèrprets, despeses de promoció, publicitat, drets d’autor i despeses de producció tècnica dels concerts.

Els requisits per optar-hi són, entre d’altres, haver realitzat una programació de música en viu durant 2017 i acreditar la realització d’un mínim de sis concerts abans del 31 de desembre de 2017. També cal acreditar la llicència que permeti la realització de música en viu.

L’import total de l’ajuda és de 20.000 euros, imputable al pressupost de 2018. Les subvencions no excediran el 50% del pressupost total del projecte. En el cas que tots els locals sol•licitants compleixin els criteris de valoració, es prorratejarà l’import màxim fins a l’esgotament del crèdit. Les subvencions concedides s’hauran de destinar a actuacions realitzades durant el 2018.

Últimes notícies

Veure imatge de  Sant Jordi omple de roses i de llibres la rambla de Just Oliveras (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril, la ciutat està de Festes! (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril torna la Primavera de Tapes (nova finestra)
Veure imatge de  Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400