Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/03/2017
Dia de la Dona

Cita amb l’art jove amb motiu del Dia de la Dona

Compta amb la col•·aboració de l’Associació d’Estudiants, l’Associació Cultural Film&Art i Bruixes.
Veure imatge de  Cita amb l’art jove amb motiu del Dia de la Dona (nova finestra)
Aquest vespre s’inaugura al Centre Cultural Barradas la mostra “Art en femení”, una exposició col·lectiva d’art, enfocada des de la perspectiva de gènere, que arriba a la seva dissetena edició. La mostra, organitzada per la Unitat de Joventut de l’Ajuntament, compta amb la participació de joves artistes de la ciutat, col·lectius d’artistes i alumnat dels instituts, que es fa coincidint amb el Dia Internacional de la Dona per tal de sensibilitzar sobre les desigualtats de gènere.

Aquesta iniciativa compta amb la col•laboració de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet, amb la tasca de comissariat de l’Associació Cultural Film&Art i, per primer cop, amb el suport de Bruixes. Associació Feminista de L’Hospitalet, una nova entitat de la ciutat. En el decurs de l’acte, representants d’aquesta entitat faran lectura d’un manifest i un photocall artístic.

Les 50 obres presents a la mostra han passat una selecció prèvia entre totes les propostes, unes 70 obres aproximadament, presentades entre l’1 i el 19 de febrer. El requisit era que les obres havien de tractar temes relacionats amb la dona, en el seu sentit més ampli i integral.

En el procés de selecció s’ha tingut en compte l’adequació de l’obra a la temàtica proposada, la disponibilitat tècnica i d’espai de la sala, la priorització d’artistes menors de 35 anys i les característiques pròpies i  visuals de l’obra.

L’alcaldessa, Núria Marín, inaugurarà la mostra “Art en femení” avui a les 20 hores al Centre Cultural Barradas. L’exposició romandrà oberta fins al 2 d’abril.

Últimes notícies

Veure imatge de  Una dragona protagonitza el cartell de les Festes de Primavera  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç   (nova finestra)
Veure imatge de  Dissabte L’Hospitalet es converteix en Territori Dansa (nova finestra)
Veure imatge de  Concentració  a favor d’unes pensions dignes (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400