Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

30/11/2018
Seguretat

Celebració del Dia de la Guàrdia Urbana

Han estat reconeguts Manuel Piñar, president de la Federació d’Associacions de Veïns, i Rachid Jaouad, que va salvar la vida a la víctima d’un atracament al carrer amb arma de foc
Veure imatge de  Celebració del Dia de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
El Teatre Joventut va acollir ahir la celebració del Dia de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet, amb l’acte de lliurament de distincions a agents, ciutadans, entitats, institucions i altres cossos policials per la seva col•laboració i en reconeixement a actuacions destacades. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Núria Marín, i del tinent d’alcaldia de Seguretat, Convivència i Civisme, José María García Mompel.

Aquest any van rebre les medalles a la col·laboració ciutadana Manuel Piñar, president de la Federació d’Associacions de Veïns de L’Hospitalet, i Rachid Jaouad, ciutadà que amb la seva intervenció va salvar la vida a la víctima d’un atracament al carrer amb arma de foc. També rebran un reconeixement  entitats i institucions com l’Associació de Comerciants de Pubilla Cases, l’Institut Bisbe Berenguer i la Fiscalia de Seguretat Viària de Catalunya.

De la Guàrdia Urbana, van rebre medalles de distinció professional 14 agents que porten més de 20 anys al cos i, per actuacions rellevants, diversos policies per la intervenció en un incendi que va evitar danys greus a dues persones dins d’un habitatge i per aturar l’acció violenta d’una persona amb trastorns psíquics.

També van ser distingits amb medalles, per la seva contribució a la col•laboració i coordinació dels cossos policials, comandaments dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Nacional de L’Hospitalet, de la Guàrdia Urbana de Barcelona i de la Policia Municipal de Sabadell. A més, es van lliurar diplomes de reconeixement a més d’un centenar d’agents de les policies local, autonòmica i nacional i de Protecció Civil.

El Dia de la Guàrdia Urbana serveix per reconèixer la important tasca que desenvolupa la policia local al llarg de l’any a la ciutat i per agrair la col•laboració, en l’àmbit de la seguretat i la prevenció, de la ciutadania, les entitats, les institucions i la resta de cossos policials.

Últimes notícies

Veure imatge de  A punt el Pla de mobilitat i transport de la G U amb motiu del Mobile World Congress   (nova finestra)
Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 200 alumnes d’instituts de L'H assisteixen a l’acte central del programa #LHMobileTech,  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400