Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/05/2018
Millora de l'espai públic
 

S'amplia la zona de jocs infantils del parc de la Serp, a Sant Josep

La nova àrea, de 160 m2, és inclusiva, té ombra i es destina als infants més petits, de 0 a 3 anys
Veure imatge de  S'amplia la zona de jocs infantils del parc de la Serp, a Sant Josep (nova finestra)
El parc de la Serp, al barri de Sant Josep, té una ampliada zona de jocs infantils, amb un nou espai de 160 metres quadrats destinat especialment als infants més petits, de 0 a 3 anys, que s’afegeix a la que ja existia amb una superfície de 480 metres quadrats.

L’actuació, que respon a una demanda veïnal, ha servit per dotar el parc de més serveis amb l’ampliació de l’àrea de jocs infantils fins a una superfície de 640 metres quadrats, i la recent instal•lació d’una pista de patinatge, també sol•licitada pels veïns.

El nou espai, de sauló i sorra, s’ubica en una zona d’arbres per garantir l’ombra i és inclusiva, és a dir, adaptada a les capacitats de tots els infants. Té sorral i diversos elements de joc ideats per als més petits: un gronxador amb seient de nadó, un tobogan, dos balancins de molles, una taula i un panell de jocs amb exercicis de psicomotricitat.

També s’ha actuat a l’espai de jocs infantils ja existent, amb la plantació d’arbres de creixement ràpid que en un any o dos donaran ombra. Aquesta zona, amb sòl de cautxú, té dos gronxadors, un joc combinat amb un tobogan petit, una torreta i dos balancins de molles.

Per a l’alcaldessa Núria Marín, que ha visitat aquest matí el parc i ha intercanviat impressions amb els usuaris, “davant la petició de les famílies de tenir espais d’ombra a les zones dels jocs infantils, hem optat per la solució més segura per als petits, la plantació d’arbres”. També ha explicat que l’Ajuntament està fent un estudi per veure com crear espais d’ombra als patis de les escoles de la ciutat.

L’Ajuntament també té previst millorar les zones de jocs infantils o instal•lar-ne de noves als parcs de Can Buxeres, de les Planes i de la Marquesa; dels carrers de la Primavera, de l’Estronci, del Canigó, de Sort, de Muns/de l’Uva i de Badalona, i a les places dels Cirerers, de Can Trinxet i de la Cultura.


Últimes notícies

Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet incorpora cinc fotografies d’Esteve Lucerón   (nova finestra)
Veure imatge de  L’AMB presenta els nous autobusos híbrids, la nova línia metrobús M14 i les millores de la Línia l16 (nova finestra)
Veure imatge de  Visita a l’empresa Sadako Technologies (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400