Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

05/10/2018
Civisme

Més de 8.000 infants han participat en les activitats lúdiques i cíviques d’estiu a les places

Una vintena d’espais públics dels diferents barris han acollit de juny a setembre ludoteques itinerants i murals mòbils dins l’activitat “El civisme és el millor joc”
Veure imatge de  Més de 8.000 infants han participat en les activitats lúdiques i cíviques d’estiu a les places (nova finestra)
Més de 8.000 d’infants i joves han participat en les activitats lúdiques i cíviques d’estiu que ha organitzat aquest any per primera vegada la Unitat Municipal de Convivència i Civisme, sota el nom “El civisme és el millor joc”. Una vintena de places i espais públics dels diferents barris de la ciutat han acollit aquesta campanya, que ha comptat amb la participació dels agents cívics, del Consell de l’Esplai de L’Hospitalet i de la Fundació Contorno Urbano.

Des del 15 de juny fins al 14 de setembre, de dilluns a dissabte, es van fer diverses activitats de jocs en unes ludoteques que es van instal•lar de forma itinerant un dia a la setmana en dinou places de la ciutat; i els dilluns, dimecres i divendres, es va ubicar en sis espais diferents un mural mòbil perquè els participants poguessin practicar l’art urbà.

Aquesta iniciativa, que ha estat ben valorada per infants, famílies i veïnat, ha comptat amb una alta participació en la majoria dels emplaçaments. S’hi han fet un total de 198 activitats —12 ludoteques i 3 murals setmanals—, amb una afluència mitjana de 50 usuaris en cada espai, que han servit per treballar, a través dels agents cívics, la convivència i el civisme i valors com l’empatia, la tolerància i el respecte, i per fomentar el bon ús compartit de l’espai públic.

En el marc de la campanya “El civisme és el millor joc”, la ludoteca itinerant ha recorregut la plaça de Lluís Companys i Jover (el Centre),  la plaça de Puig i Gairalt (Sant Josep), la plaça Espanyola i la plaça del Vidre (la Torrassa), la plaça de Pius XII i la plaça de Milagros Consarnau (Santa Eulàlia), el carrer de la Primavera i la plaça de la Llibertat (la Florida), la plaça de Pubilla Cases (Pubilla Cases), la plaça de la Carpa (Can Serra), el parc de Marina Center (Bellvitge) i l’avinguda de Carmen Amaya (Gornal).

La instal•lació mòbil per pintar murals s’ha ubicat al carrer de la Riera de l’Escorxador/Poliesportiu Municipal del Centre (el Centre), al parc de la Marquesa (Collblanc), a la plaça de Pius XII (Santa Eulàlia), al parc de la Pau (les Planes), a l’avinguda del Bosc/plaça de la Mare de Déu del Pilar (Pubilla Cases) i a la plaça de la Cultura (Bellvitge).

Les activitats de jocs i art urbà han estat coordinades pels agents cívics i han comptat, per a la seva realització, amb monitors dels centres d’esplai de la ciutat i de la Fundació Contorno Urbano.

Últimes notícies

Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 200 alumnes d’instituts de L'H assisteixen a l’acte central del programa #LHMobileTech,  (nova finestra)
Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400