Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/09/2018
Beques Museu 2018

Convocades les Beques 2018 per estudiar el paper de la dona i la situació de les persones represaliades pel franquisme

El termini de presentació de sol•licituds finalitza el 10 d’octubre
Veure imatge de  Convocades les Beques 2018 per estudiar el paper de la dona i la situació de les persones represaliades pel franquisme (nova finestra)
L'Ajuntament ha convocat una nova edició de les Beques L’Hospitalet destinades a projectes de recerca científica en el camp de les ciències socials, relacionats amb l’estudi de la història i l’evolució de la ciutat i adreçades a persones amb llicenciatura o grau universitari.

Per a la convocatòria 2018, es proposa fer un estudi per reivindicar el paper de les dones en la vida social, cultural, política i associativa. Amb aquest treball es farà un recull de dones hospitalenques rellevants. La segona beca proposa identificar les persones represaliades per la Guerra Civil i el franquisme, identificar-les i estudiar la seva trajectòria vital. El treball recollirà on van viure i com la repressió va influir en les seves vides.

Coordinades pel Museu i l’Arxiu Municipal de L’Hospitalet i amb la col•laboració del Centre d’Estudis, les beques tenen una dotació econòmica de 3.000 euros cadascuna.

Les sol•licituds s’han de presentar preferentment a la seu electrònica de l’Ajuntament, a l’edifici de Can Riera (carrer de la Riera de l’Escorxador, 17) o per correu electrònic (cultura.museu@l-h.cat). És necessari incorporar una breu descripció del projecte de recerca amb el tema i els objectius que s’han d’assolir, les fonts bàsiques que es consultaran, la metodologia i un pla de treball.

Un jurat avaluarà les diferents candidatures i nomenarà els tutors que assessoraran les persones beneficiàries de les beques. El termini per lliurar els treballs de recerca és de sis mesos a partir del dia de la signatura de l’acceptació de les beques per les persones beneficiàries.

Últimes notícies

Veure imatge de  Sant Jordi omple de roses i de llibres la rambla de Just Oliveras (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril, la ciutat està de Festes! (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril torna la Primavera de Tapes (nova finestra)
Veure imatge de  Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400