Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/05/2018
Escola Municipal de Música - Centre de les Arts
 

L’EMMCA participa a Holanda a l'European Youth Music Festival

L’objectiu del Festival és generar intercanvis i coneixences entre els joves que estudien a les escoles de música
Veure imatge de 	L’EMMCA participa a Holanda a l'European Youth Music Festival (nova finestra)
Alumnes de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA) es troben a Holanda per participar a l’European Youth Music Festival a la ciutat de Sneeck. El Festival l’organitza l’European Music School Union (EMU) i se celebra cada dos anys en una ciutat europea.

L’EMMCA ha viatjat amb 82 alumnes que toquen en quatre conjunts: l’Orquestra Simfònica, que culmina alguns dels projectes tàndem, dirigida per Carme Garrigó i Francisco Hernández; la big band Rhythm Town, que va actuar a l’Auditori Barradas durant les Festes de Primavera, dirigida per Agustí Martínez; l’Orquestra de Ministrils, que va posar música al Toc d’inici de les Festes de Primavera, dirigida per Eduard Casal, i l’ensemble de jazz manouche Crashmanouche, dirigida per Albert Bello.

Cada grup actua en tres concerts, alguns ens espais interiors i d’altres a l’aire lliure, amb jam sessions que els alumnes de jazz i de jazz manouche compartiran amb joves de 21 nacionalitats europees.

L’objectiu del Festival és generar intercanvis i coneixences entres els joves europeus que estudien a les escoles de música i que tenen en la pràctica musical de conjunt la seva passió. No hi ha solistes, el festival s’articula al voltant dels conjunts instrumentals i vocals.

És la tercera vegada que l’EMMCA participa en aquest festival, la primera va ser a Itàlia, a la regió de l’Emília-Romanya, i la segona a Euskadi, a Donostia.

Últimes notícies

Veure imatge de  Festa del medi ambient a les jugatecambientals (nova finestra)
Veure imatge de  L’OMIC informa les persones afectades pel tancament de la clínica iDental de Barcelona   (nova finestra)
Veure imatge de  El grup B de l’Escola Pau Casals guanya la Lliga dels Llibres 2017 - 2018 (nova finestra)
Veure imatge de  L’H estrena la línia de Metrobús M12 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400