Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/08/2018
Inclusió social i empleo juvenil

La Fundació ONCE instal•la a L'H un roadshow per a la inserció laboral de joves amb discapacitat

Es pot visitar els dies 20 i 21 d'agost, a la rambla de la Marina (davant de Ca n'Arús)
Veure imatge de  La Fundació ONCE instal•la a L'H un roadshow per a la inserció laboral de joves amb discapacitat (nova finestra)
Inserta Empleo, l’entitat per a la formació de la Fundació ONCE, ha instal•lat a la rambla de la Marina (davant de Ca n’Arús) el roadshow “No et rendeixis mai”,  que vol apropar els joves amb discapacitat a l’ocupació. Aquesta iniciativa sobre rodes pot visitar-se avui, 20 d’agost, i demà, 21, en horari de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. L'alcalde accidental, José Castro, ha estat aquest matí a l'oficina d'informació itinerant.

Amb el lema "Aquesta oportunitat no passa cada dia", aquesta iniciativa viatjarà per 15 comunitats autònomes i 78 localitats del territori espanyol des de mitjan juliol fins a final de setembre.

La iniciativa s’integra en el pla d’inclusió laboral de joves amb discapacitat dins del projecte Activa tu talento, en el marc d’execució del Programa operatiu d’ocupació juvenil (POEJ), i està cofinançada pel Fons Social Europeu. El seu objectiu és atreure 5.000 joves parats de 16 a 29 anys de tot el territori espanyol que posseeixin certificat de discapacitat igual o superior al 33%, i dotar-los de recursos que millorin el seu perfil d’ocupabilitat. La inscripció  es realitza a través del portal Noterindasnunca.org.

La taxa d’atur nacional de les persones amb discapacitat és del 28,6 %, 9,1 % punts més que la de la població sense discapacitat. Quant al col•lectiu jove discapacitat (de 16 a 24 anys), la taxa d’atur se situa en el 60,6 %, 32 punts més que la dels joves sense discapacitat.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Ajuntament potencia els trajectes del camí escolar segur   (nova finestra)
Veure imatge de  Desmantellada una plantació de marihuana (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet, present al certamen Fitur (nova finestra)
Veure imatge de  Grup Promotor/Santillana i Ajuntament de L’H atorguen els Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400