Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

17/08/2018
Esports i turisme esportiu

Avui s’ha inaugurat el Campionat Mundial d’Halterofília Màster

El Poliesportiu Municipal Gornal acull la competició, la primera de caràcter mundial que es fa a la ciutat i amb un volum tan gran de participants, prop d’un miler   Hi participen 900 esportistes de més de 40 països de tot el món
Veure imatge de  Avui s’ha inaugurat el Campionat Mundial d’Halterofília Màster (nova finestra)
Fins al 25 d’agost, L’Hospitalet acull el Campionat Mundial d’Halterofília Màster, una competició de veterans que aplegarà 893 esportistes (505 masculins i 388 femenins) procedents de més de 40 països de tot el món. Avui ha tingut lloc la inauguració del campionat que organitza el Club d’Halterofília Pirámide de la ciutat, amb la col•laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Federació Internacional d’Halterofília Màster, i a la qual han assistit l’alcaldessa, Núria Marín, i el tinent d’alcalde de Joventut i Esports, Cristian Alcázar.

És el primer cop que la ciutat organitza directament un esdeveniment esportiu de caràcter mundial i amb un volum de visitants tan elevat, ja que en total, entre participants, acompanyants i tècnics, passaran per la ciutat unes 3.000 persones. La prova compta amb la participació d’esportistes de més de 35 anys en diferents categories —amb competidors de fins a més de 80 anys. Alguns dels participants han estat campions olímpics i del món.

La competició es fa al Poliesportiu Municipal Gornal, la instal•lació esportiva més moderna de la ciutat, inaugurada el 2015, i amb bones comunicacions viàries i de transport públic.

La qualitat de les instal•lacions esportives i hoteleres de L’Hospitalet i la seva ubicació consoliden la ciutat com a destinació de turisme esportiu, tant per a la convocatòria d’esdeveniments esportius de gran abast —com aquest campionat— com per a la realització de campus esportius, concentracions preparatòries i estades, entre d’altres.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Ajuntament potencia els trajectes del camí escolar segur   (nova finestra)
Veure imatge de  Desmantellada una plantació de marihuana (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet, present al certamen Fitur (nova finestra)
Veure imatge de  Grup Promotor/Santillana i Ajuntament de L’H atorguen els Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400