Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/11/2018
Neteja i espai públic

Actuació integral de neteja viària a l’avinguda de Can Serra, la plaça de la Carpa, i el carrer de Pere Pelegrí

Amb l’acció Net i polit en aquesta zona de Can Serra, s’hi netegen a fons les voreres i la calçada i s’hi eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà
Veure imatge de  Actuació integral de neteja viària a l’avinguda de Can Serra, la plaça de la Carpa, i el carrer de Pere Pelegrí (nova finestra)
L’avinguda de Can Serra, entre els números 88 i 92; la plaça de la Carpa, i el carrer de Pere Pelegrí, al barri de Can Serra, són objecte aquesta setmana d’una actuació integral de neteja viària. Amb l’acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà.

L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic, amb la revisió de l’estat de l’enllumenat, la senyalització viària i les pilones, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

L’alcaldessa, Núria Marín, acompanyada pel tinent d’alcaldia d’Espai Públic, José Castro, ha visitat aquest matí la zona i ha explicat que es tracta d’una “actuació intensiva de neteja i petites reparacions que es fa als diferents barris a proposta del Districte.  Com Ajuntament estem fent un important esforç per millorar l’estat dels nostre carrers, però això no serveix de res si no eradiquem les actituds incíviques”, ha dit.

Dins de les actuacions municipals per preservar l’espai públic, l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 l’acció Net i polit a l’avinguda de Severo Ochoa i els carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases. L’any passat es va fer a la ronda de la Torrassa, i a l’avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia.

L’actuació ha continuat aquest any a la Torrassa, amb la neteja integral de la ronda de la Via i dels carrers de Santiago Apòstol, d’Holanda i de Rafael Campalans, i aquest mateix mes a Santa Eulàlia, als carrers de la Independència, de la Igualtat i de Natzaret i a la plaça de Lola Anglada.

Per als propers mesos, són previstes noves actuacions de Net i polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L’Hospitalet.

També, des del passat mes d’abril, l’Ajuntament ha potenciat el servei de neteja viària amb un seguit d’actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d’aiguabatre i d’escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.

Últimes notícies

Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet se suma a la campanya solidària “Recicla vidre per elles”, contra el càncer de mama (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400