Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

24/07/2018
Amb l'objectiu d'impulsar i de dinamitzar la restauració i la gastronomia a L’Hospitalet

Es lliuren els premis del programa  gastronòmic L’Hospitalet de tapes 2018

Hi han participat 57 establiments de cinc barris de la ciutat: Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida
 
Veure imatge de  Es lliuren els premis del programa  gastronòmic L’Hospitalet de tapes 2018 (nova finestra)
Ahir es van lliurar els premis als deu establiments guanyadors del programa municipal de rutes gastronòmiques L’Hospitalet de tapes 2018 als barris de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida, tot coincidint amb la seva festa major. Han estat un total de 57 establiments, entre bars i restaurants, que han participat en les categories de tapa de millor qualitat gastronòmica, escollits per un jurat degustador; i tapa més popular, per votació ciutadana.

A Sant Josep, els establiments guanyadors han estat Choroní Bar Restaurant, per la tapa de millor qualitat gastronòmica, i el restaurant La Trobada, per la tapa més popular. A Santa Eulàlia, el guanyador de la tapa de millor qualitat gastronòmica ha estat el restaurant La Paradeta, i de la tapa més popular, la Llesqueria Matagana. Als barris de Can Serra, Pubilla Cases i la Florida, els establiments guardonats per la tapa de millor qualitat gastronòmica han estat Sami Kawsay, Bar Lleida i La Tieta, respectivament. El Coto, a Can Serra; Can Pepito, a Pubilla Cases, i Tazas y Tarros, a la Florida, han estat guardonats per la tapa més popular.

Durant l’acte es van lliurar, a més, els premis del concurs de la tapa més popular als ciutadans i ciutadanes que van votat en les diferents rutes gastronòmiques i que patrocinaven el Centre Comercial La Farga, Nautalia Viajes i Tibidabo Brewery.

L’Hospitalet de tapes és un programa que promou la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors del l’Ajuntament de L’Hospitalet, conjuntament amb el Centre de Formació d’Hostaleria municipal, i amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, per impulsar i dinamitzar la restauració i la gastronomia a la ciutat.


Últimes notícies

Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400