Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

23/07/2018
Neteja a l'espai públic

Actuació integral de neteja viària a la ronda de la Via

Veure imatge de  Actuació integral de neteja viària a la ronda de la Via (nova finestra)
 Amb l’acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mur de les vies fèrries 

La ronda de la Via, al barri de la Torrassa, és objecte aquesta setmana d’una actuació integral de neteja viària. Amb l’acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles, del mur de les vies fèrries i del mobiliari urbà.

L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic, a més del pintat del mur de les vies del tren i la retirada de les herbes que hi creixen.

Dins de les actuacions municipals per preservar l’espai públic, l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 l’acció Net i polit a l’avinguda de Severo Ochoa i els carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases; i l’any passat es va fer a la ronda de la Torrassa, després de la renovació de l’asfalt del carrer, i a l’avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia.

Els propers mesos es preveu fer actuacions de Net i polit a diversos carrers dels districtes de la Florida-les Planes i de Pubilla Cases-Can Serra, i a altres barris de la ciutat.

També, des del passat mes d’abril, l’Ajuntament ha potenciat el servei de neteja viària amb un seguit d’actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d’aiguabatre i d’escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.


Últimes notícies

Veure imatge de  Oferta cultural i esportiva a la ciutat a l’agost (nova finestra)
Veure imatge de  Obres de millora a la rambla de la Marina amb la travessia Industrial (nova finestra)
Veure imatge de  Obres que comencen a l’agost a L’Hospitalet  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400