Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

23/07/2018
Neteja a l'espai públic

Actuació integral de neteja viària a la ronda de la Via

Veure imatge de  Actuació integral de neteja viària a la ronda de la Via (nova finestra)
 Amb l’acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mur de les vies fèrries 

La ronda de la Via, al barri de la Torrassa, és objecte aquesta setmana d’una actuació integral de neteja viària. Amb l’acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles, del mur de les vies fèrries i del mobiliari urbà.

L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic, a més del pintat del mur de les vies del tren i la retirada de les herbes que hi creixen.

Dins de les actuacions municipals per preservar l’espai públic, l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 l’acció Net i polit a l’avinguda de Severo Ochoa i els carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases; i l’any passat es va fer a la ronda de la Torrassa, després de la renovació de l’asfalt del carrer, i a l’avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia.

Els propers mesos es preveu fer actuacions de Net i polit a diversos carrers dels districtes de la Florida-les Planes i de Pubilla Cases-Can Serra, i a altres barris de la ciutat.

També, des del passat mes d’abril, l’Ajuntament ha potenciat el servei de neteja viària amb un seguit d’actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d’aiguabatre i d’escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.


Últimes notícies

Veure imatge de  Homenatge institucional i ciutadà al president Lluís Companys  (nova finestra)
Veure imatge de  La Guàrdia Urbana deté una dona per la venda de targetes de transport falsificades (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín mostra la seva satisfacció per l’acord de Pressupostos Generals de l’Estat en matèria d’habitatge (nova finestra)
Veure imatge de  L’Oficina Municipal de l’Habitatge incorpora tràmits amb cita prèvia per millorar l’atenció ciutadana (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400