Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

22/08/2018
Equipaments

Comença la darrera fase de les obres de millora al Cementiri municipal

Es reformen façanes i cobertes de diversos blocs de nínxols, després de les obres d’adequació del recinte funerari que s’hi han fet els darrers mesos
Veure imatge de  Comença la darrera fase de les obres de millora al Cementiri municipal (nova finestra)
Els treballs de reforma del Cementiri municipal de L’Hospitalet entren aquest estiu en la seva recta final, amb l’execució del projecte d’adequació de façanes i cobertes de diversos blocs de nínxols, la substitució de fonts en mal estat i l’enderroc de l’antiga caseta dels jardiners. Els darrers mesos, el recinte funerari ha estat objecte de diverses obres de millora.

Les reparacions que s’inicien aquest estiu afecten el bloc 5 de la via de Sant Pasqual, el bloc 12 de la via de Sant Ramon i el bloc 48 de la via de Sant Daniel, amb un total de 752 nínxols. S’adequaran façanes, testeres i cobertes que presenten deficiències, amb la realització de treballs de repicat, arrebossat, pintat, impermeabilització i substitució de baixants.

També, es renovaran les fonts d’aigua potable del Cementiri que es troben en mal estat, s’enderrocarà l’antiga caseta dels jardiners, fora d’ús, i es rehabilitarà aquest espai. El projecte té un pressupost d’adjudicació de 75.510 euros i un termini d’execució previst de quatre mesos.

Aquest any, al recinte funerari s’han fet actuacions de millora de l’accessibilitat a les vies i nínxols, amb l’eliminació de voreres i la renovació de l’asfalt; s’han reparat i substituït baranes; s’han rehabilitat i pintat façanes de blocs de nínxols; s’han canviat bancs i s’han adequat parterres. L’any passat, s’hi van realitzar tasques de pintura de jardineres, escales i fonts, i de renovació de bancs.

També, durant els propers mesos s’hi farà una altra actuació important, amb la renovació de tot l’enllumenat de les instal•lacions, la qual cosa contribuirà a incrementar la sensació de seguretat al recinte. A més, es continuaran realitzant millores del mobiliari urbà.

El Cementiri municipal de L’Hospitalet, ubicat al barri de les Planes, té una superfície de 27.835 metres quadrats i compta amb un total de 23.363 nínxols, 80 columbaris, 32 tombes i 11 panteons. L’any 2017 va realitzar 906 serveis d’enterraments i incineracions.

Últimes notícies

Veure imatge de  Sant Jordi omple de roses i de llibres la rambla de Just Oliveras (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril, la ciutat està de Festes! (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril torna la Primavera de Tapes (nova finestra)
Veure imatge de  Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400