Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

16/07/2018
En un acte celebrat avui al Cemfo

Els alumnes de L'H Èxit reben els seus diplomes

Un projecte de l'Àrea de Promoció Econòmica i el Servei d’Esports i Joventut.
Veure imatge de  Els alumnes de L'H Èxit reben els seus diplomes (nova finestra)
Els joves participants al projecte formatiu de l'escuderia-escola L’H Èxit que van fet pràctiques d’assistència tècnica a les 24 hores de Catalunya de Motociclisme al Circuit de Catalunya els dies 7 i 8 de juliol han rebut avui el seu diploma de mans del tinent d’alcaldia de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, en un acte que ha tingut lloc al Cemfo.

Es tracta dels set joves de L’Hospitalet, d’entre 16 i 25 anys que van oferir assistència tècnica a l’escuderia amateur Escola Èxit. El Projecte L’H Èxit és un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit del motociclisme esportiu que es va dur a terme durant el mes de juny. El programa incloia sessions de formació preparatòria (teòrica i pràctica) al Centre de Formació de l’Automòbil de L’Hospitalet i al Circuit de Catalunya. L’objectiu era despertar la vocació professional en aquest sector i, alhora, experimentar el treball en equip, tot vivint l’ambient del món de les competicions esportives. El Projecte el duen a terme l’Àrea de Promoció Econòmica i el Servei d’Esports i Joventut.

Últimes notícies

Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400