Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/04/2018
Regeneració urbana

L’H acull la conferència final del projecte europeu Sub>Urban

Els assistents han visita l'Escola de Música - Centre de les Arts, projecte que va rebre el segell de bona pràctica europea de cohesió social i que lidera la xarxa europea “Escoles de música per al canvi social”.
Veure imatge de  L’H acull la conferència final del projecte europeu Sub>Urban (nova finestra)
El Mercat de la Florida ha acollit la conferència final del projecte europeu ‘Sub>Urban’, amb la presència de Francesc Belver, tinent d’alcalde de Coordinació, Planificació i Desenvolupament Econòmic de l’Hospitalet; Ramon Torra, Gerent de l’AMB, i Kristijan Radojcic, secretariat del Programa URBACT. A la sessió s’han presentat ponencies i nous projectes pilot de la xarxa i intercanvi amb representants de nou àrees metropolitanes europees.

A la tarda els assistents a la jornada han visitat diferents projectes i actuacions urbanístiques de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, començant per l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L’Hospitalet (EMMCA), projecte que va rebre el segell de bona pràctica europea de cohesió social a l’Urbact City Festival i que lidera la xarxa europea “Escoles de música per al canvi social”.

L’URBACT és un projecte que permet a ciutats europees treballar conjuntament per desenvolupar respostes efectives i sostenibles als principals reptes urbans actuals, reafirmant el paper principal que les àrees metropolitanes juguen per solucionar problemàtiques comunes cada cop més complexes d’una societat més dinàmica i canviant. Està finançat amb fons regionals europeus i amb la contribució de les mateixes ciutats.

L’objectiu de la xarxa Sub> Urban es reinventar els barris llindars de la ciutat central per convertir-los en llocs més atractius pels seus habitants, fer-los barris actius amb identitat pròpia i dotar-los d’activitats i serveis.

Últimes notícies

Veure imatge de  Festa del medi ambient a les jugatecambientals (nova finestra)
Veure imatge de  L’OMIC informa les persones afectades pel tancament de la clínica iDental de Barcelona   (nova finestra)
Veure imatge de  El grup B de l’Escola Pau Casals guanya la Lliga dels Llibres 2017 - 2018 (nova finestra)
Veure imatge de  L’H estrena la línia de Metrobús M12 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400