Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/04/2018
Regeneració urbana

L’H acull la conferència final del projecte europeu Sub>Urban

Els assistents han visita l'Escola de Música - Centre de les Arts, projecte que va rebre el segell de bona pràctica europea de cohesió social i que lidera la xarxa europea “Escoles de música per al canvi social”.
Veure imatge de  L’H acull la conferència final del projecte europeu Sub>Urban (nova finestra)
El Mercat de la Florida ha acollit la conferència final del projecte europeu ‘Sub>Urban’, amb la presència de Francesc Belver, tinent d’alcalde de Coordinació, Planificació i Desenvolupament Econòmic de l’Hospitalet; Ramon Torra, Gerent de l’AMB, i Kristijan Radojcic, secretariat del Programa URBACT. A la sessió s’han presentat ponencies i nous projectes pilot de la xarxa i intercanvi amb representants de nou àrees metropolitanes europees.

A la tarda els assistents a la jornada han visitat diferents projectes i actuacions urbanístiques de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, començant per l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L’Hospitalet (EMMCA), projecte que va rebre el segell de bona pràctica europea de cohesió social a l’Urbact City Festival i que lidera la xarxa europea “Escoles de música per al canvi social”.

L’URBACT és un projecte que permet a ciutats europees treballar conjuntament per desenvolupar respostes efectives i sostenibles als principals reptes urbans actuals, reafirmant el paper principal que les àrees metropolitanes juguen per solucionar problemàtiques comunes cada cop més complexes d’una societat més dinàmica i canviant. Està finançat amb fons regionals europeus i amb la contribució de les mateixes ciutats.

L’objectiu de la xarxa Sub> Urban es reinventar els barris llindars de la ciutat central per convertir-los en llocs més atractius pels seus habitants, fer-los barris actius amb identitat pròpia i dotar-los d’activitats i serveis.

Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenca l’activitat “Dissabtes de vermut als mercats de L’Hospitalet”   (nova finestra)
Veure imatge de  Un equip de Voluntaris de Protecció Civil de L’H ha ajudat en les tasques d’emergència al sud de França (nova finestra)
Veure imatge de   La Guàrdia Urbana tanca un bar per greus deficiències sanitàries   (nova finestra)
Veure imatge de  Èxit de 3r  Congrés de Serveis Socials Bàsics celebrat a La Farga (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400