Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/09/2017
Empresa i emprenedors

L’Ajuntament de L’Hospitalet  dona suport a la creació de 41 empreses el primer semestre de l’any

S’han realitzat 26 sessions informatives i redactat 82 plans d’empresaDurant el primer semestre de 2017, la  Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, a través de la Oficina de Serveis a l’Empresa ubicada a l’equipament municipal Gornal Activa, ha impulsat diferents accions i activitats de suport a persones emprenedores i empreses de la ciutat, amb 26 sessions informatives per a 220 persones emprenedores de L’Hospitalet.

Els tècnics municipals també han assessorat i donat suport per a la realització de  82 plans d’empresa, que han donat com a fruit la creació de  41 empreses. En la mateixa línia de suport  a emprenedors, durant aquests sis primers mesos de l’any, s’ha reforçat el recolzament a 31 empreses de la ciutat a través de diverses accions d’assessorament, seguiment i consolidació empresarial. Els tècnics municipals, a més, han realitzat 85 visites a empreses de L’Hospitalet per informar dels serveis i ajuts que els ofereix el municipi.

Finalment, dins dels projectes d’innovació que la regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic  promou per tal d’incorporar la innovació a totes els processos empresarials, s’han organitzat tres jornades de networking adreçades al teixit productiu de ciutat en les quals han participat 125 empreses.

En el capítol de la formació adreçada tant a empreses com a emprenedors, l’equipament Gornal Activa ha realitzat 15 sessions formatives  per millorar les competències en diversos àmbits empresarials  o de l’emprenedoria en les quals han participat 243 persones.

Últimes notícies

Veure imatge de  Aprovat inicialment el projecte del nou Poliesportiu Municipal Gasòmetre, a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  “649_2018 estudio de luz” és la intervenció de sue975 en el projecte d’art urbà 12+1 d’aquest mes   (nova finestra)
Veure imatge de  Una dragona protagonitza el cartell de les Festes de Primavera  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400