Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/09/2018
Millora equipaments

Les biblioteques Can Sumarro, la Bòbila i Josep Janés han millorat les instal•lacions durant l’estiu

Can Sumarro obrirà al públic el 25 de setembre
 
Veure imatge de  Les biblioteques Can Sumarro, la Bòbila i Josep Janés han millorat les instal•lacions durant l’estiu (nova finestra)
Les Biblioteques de L’Hospitalet han aprofitat l’estiu per fer obres de millora en alguns dels equipaments. Les obres més importants afecten la Biblioteca Can Sumarro, que obrirà el pròxim 25 de setembre.

Can Sumarro va tancar les portes el mes de juliol per millorar-ne l’accessibilitat, tant de l’equipament com dels jardins. El pròxim 25 de setembre, la biblioteca infantil estarà plenament operativa, mentre que la secció d’adults —a l’edifici principal— obrirà també el mateix dia però amb una zona restringida on s’està instal•lant un ascensor. Les obres de la zona del pati i els exteriors finalitzaran el novembre i preveuen la col•locació de rampes per eliminar les escales en diferents espais del jardí.

D’altra banda, durant l’estiu també s’han fet obres a les biblioteques la Bòbila i Josep Janés, que han canviat el sistema de climatització per adaptar-lo a la nova normativa ecològica. La Biblioteca la Bòbila va obrir al públic a finals de juliol, mentre que la Josep Janés ha tancat parcialment per poder pintar i solucionar diverses filtracions d’aire. El 12 de setembre obrirà al cent per cent

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Ajuntament potencia els trajectes del camí escolar segur   (nova finestra)
Veure imatge de  Desmantellada una plantació de marihuana (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet, present al certamen Fitur (nova finestra)
Veure imatge de  Grup Promotor/Santillana i Ajuntament de L’H atorguen els Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400