Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/05/2018
Participació ciutadana

S’obre a la participació el futur de tres espais públics de les Planes

S’hi pot participar des d’avui fins al 8 de juny En el marc del Pla de regeneració urbana integral les Planes – Blocs Florida
Veure imatge de  S’obre a la participació el futur de tres espais públics de les Planes (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet —conjuntament amb els veïns i les veïnes del barri les Planes–Blocs Florida— engega avui, dilluns 14 de maig, un procés de consulta ciutadana per definir la millora de tres espais públics del barri de les Planes: el carrer del Teide, l’entorn del pont de Matacavalls i l’accés al parc de les Planes.

Aquest procés és obert fins al 8 de juny als veïns i a les veïnes del barri que hi vulguin participar, i s’emmarca dintre del Pla de regeneració urbana integral les Planes–Blocs Florida. També són convidats a participar les entitats, les escoles, els instituts i diferents agents del barri. L’objectiu és donar l’oportunitat a la ciutadania d’aportar idees i propostes per a la millora urbana del seu entorn més immediat que, posteriorment, es tindran en compte en l’elaboració dels projectes definitius.

Les persones que vulguin participar en la consulta tenen dues opcions: apuntar-se als itineraris ciutadans de reconeixement de l’entorn —prèvia inscripció a l’oficina del Pla de regeneració urbana integral les Planes-Blocs Florida, al carrer del Llorer, cantonada amb carrer de la Libèl•lula—; o omplir un qüestionari participatiu a la mateixa oficina del Pla, al Centre Municipal Ana Díaz Rico, a la Biblioteca la Florida o a la Regidoria del Districte. 

El Pla de regeneració urbana integral les Planes-Blocs Florida es va iniciar l’any passat amb l’objectiu de millorar les actuacions socials i de l’entorn urbà del barri, amb diferents propostes al carrer i als espais verds.

Més informació a www.lhon-participa.cat.

Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenca l’activitat “Dissabtes de vermut als mercats de L’Hospitalet”   (nova finestra)
Veure imatge de  Un equip de Voluntaris de Protecció Civil de L’H ha ajudat en les tasques d’emergència al sud de França (nova finestra)
Veure imatge de   La Guàrdia Urbana tanca un bar per greus deficiències sanitàries   (nova finestra)
Veure imatge de  Èxit de 3r  Congrés de Serveis Socials Bàsics celebrat a La Farga (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400