Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/06/2018
Transformació urbanística

“L’H Vertebra”, les propostes d'estudiants d'arquitectura per a una ciutat sense vies

De l’1 10 de juny, al Centre Cultural la Bòbila
Veure imatge de  “L’H Vertebra”, les propostes d'estudiants d'arquitectura per a una ciutat sense vies (nova finestra)
Estudiants de tercer curs d’urbanisme de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) de la UPC exposen al Centre Cultural la Bòbila el projecte “L’H vertebra. Mirades sobre la vertical de L’Hospitalet, de Collserola a la Zona Franca”, que ofereix diferents idees i projectes a realitzar a la ciutat, un cop soterrades les vies del tren que actualment divideixen el municipi.

La mostra s’ha inaugurat avui, amb presència de l’alcaldessa Núria Marín, que ha agraït als joves estudiants la feina feta a l’hora d’imaginar el futur de L’Hospitalet. “Celebro l’interès que heu mostrat per millorar urbanísticament i socialment L’Hospitalet” –ha dit l’alcaldessa en la inauguració- “El soterrament de sis quilòmetres de vies del tren planteja nous reptes a la ciutat a l’hora de definiri i de cosir el territori“ 

“L’H vertebra” consta de dibuixos, fotografies, textos i maquetes. Durant tot un quatrimestre, estudiants i professors han passejat, fotografiat, dibuixat i cartografiat la ciutat, amb l’objectiu de fer propostes que ajudin a relligar el territori un cop soterrades les vies.

La mostra es podrà visitar fins al 10 de juny.

Últimes notícies

Veure imatge de  Els Voluntaris de L’Hospitalet celebren el seu 25è aniversari   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurament de diplomes als nous integrants del programa Entrejoves (nova finestra)
Veure imatge de   La Guàrdia Urbana de L’H se suma a la campanya “Pels valents” contra el càncer infantil   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet rep el Premi Visió Zero Municipal per no haver tingut cap víctima mortal de trànsit (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400