Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/06/2018
Transformació urbanística

“L’H Vertebra”, les propostes d'estudiants d'arquitectura per a una ciutat sense vies

De l’1 10 de juny, al Centre Cultural la Bòbila
Veure imatge de  “L’H Vertebra”, les propostes d'estudiants d'arquitectura per a una ciutat sense vies (nova finestra)
Estudiants de tercer curs d’urbanisme de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) de la UPC exposen al Centre Cultural la Bòbila el projecte “L’H vertebra. Mirades sobre la vertical de L’Hospitalet, de Collserola a la Zona Franca”, que ofereix diferents idees i projectes a realitzar a la ciutat, un cop soterrades les vies del tren que actualment divideixen el municipi.

La mostra s’ha inaugurat avui, amb presència de l’alcaldessa Núria Marín, que ha agraït als joves estudiants la feina feta a l’hora d’imaginar el futur de L’Hospitalet. “Celebro l’interès que heu mostrat per millorar urbanísticament i socialment L’Hospitalet” –ha dit l’alcaldessa en la inauguració- “El soterrament de sis quilòmetres de vies del tren planteja nous reptes a la ciutat a l’hora de definiri i de cosir el territori“ 

“L’H vertebra” consta de dibuixos, fotografies, textos i maquetes. Durant tot un quatrimestre, estudiants i professors han passejat, fotografiat, dibuixat i cartografiat la ciutat, amb l’objectiu de fer propostes que ajudin a relligar el territori un cop soterrades les vies.

La mostra es podrà visitar fins al 10 de juny.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400