Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

30/11/2018
Promoció Econòmica i Turisme

La Fiesta Anual del Primer Aceite de Jaén ocupa des d'avui l'avinguda de la Primavera

Fins diumenge hi haurà degustacions, show cooking i actuacions musicals
 
Veure imatge de  La Fiesta Anual del Primer Aceite de Jaén ocupa des d'avui l'avinguda de la Primavera (nova finestra)
Els estands de la V Fiesta Anual del Primer Aceite de Jaén ocupen des d'avui l'avinguda de la Primavera . La mostra —organitzada per la Diputació de Jaén, la Junta de Andalucía i l’Ajuntament de L’Hospitalet— té per objectiu promocionar l’oli de Jaén més enllà de la seva província d’origen, amb exposició de 35 marques d'olis de collita primerenca, degustacions, showcooking i actuacions musicals.

Aquest matí s'ha fet el lliurament dels olis de collita primera als establiments integrants de la Ruta Gastronòmica “A la tardor, platillos”. Des d'avui i fins diumenge, 2 de desembre, la ciutadania tindrà l’oportunitat de degustar una gran varietat d’olis premium, així com de gaudir de diferents activitats culturals i gastronòmiques en viu vinculades a Jaén i a l’oli.

D’altra banda, al Mercat de la Florida, tindran lloc els tasts d’oli verge extra dirigits a professionals de l’hostaleria, els tasts oberts al públic, els show cookings a càrrec del cuiner Alberto Fernández del Restaurant jaenès Casa Herminia, i la degustació de tapes.

Programa professional

A nivell professional, la fira suposarà un punt de trobada entre representants dels empresaris de l’oli i del turisme de Jaén i responsables d’agències de viatges, del sector HORECA i del turisme de L’Hospitalet i Catalunya.

Els darrers anys, les ciutats triades per acollir esdeveniment han estat València, Vigo i Bilbao, de manera que L’Hospitalet és la primera seu que no és capital de província.












Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet rep el Premi Visió Zero Municipal per no haver tingut cap víctima mortal de trànsit (nova finestra)
Veure imatge de  Conferència de Mayor Zaragoza (nova finestra)
Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400