Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

30/11/2018
Promoció Econòmica i Turisme

La Fiesta Anual del Primer Aceite de Jaén ocupa des d'avui l'avinguda de la Primavera

Fins diumenge hi haurà degustacions, show cooking i actuacions musicals
 
Veure imatge de  La Fiesta Anual del Primer Aceite de Jaén ocupa des d'avui l'avinguda de la Primavera (nova finestra)
Els estands de la V Fiesta Anual del Primer Aceite de Jaén ocupen des d'avui l'avinguda de la Primavera . La mostra —organitzada per la Diputació de Jaén, la Junta de Andalucía i l’Ajuntament de L’Hospitalet— té per objectiu promocionar l’oli de Jaén més enllà de la seva província d’origen, amb exposició de 35 marques d'olis de collita primerenca, degustacions, showcooking i actuacions musicals.

Aquest matí s'ha fet el lliurament dels olis de collita primera als establiments integrants de la Ruta Gastronòmica “A la tardor, platillos”. Des d'avui i fins diumenge, 2 de desembre, la ciutadania tindrà l’oportunitat de degustar una gran varietat d’olis premium, així com de gaudir de diferents activitats culturals i gastronòmiques en viu vinculades a Jaén i a l’oli.

D’altra banda, al Mercat de la Florida, tindran lloc els tasts d’oli verge extra dirigits a professionals de l’hostaleria, els tasts oberts al públic, els show cookings a càrrec del cuiner Alberto Fernández del Restaurant jaenès Casa Herminia, i la degustació de tapes.

Programa professional

A nivell professional, la fira suposarà un punt de trobada entre representants dels empresaris de l’oli i del turisme de Jaén i responsables d’agències de viatges, del sector HORECA i del turisme de L’Hospitalet i Catalunya.

Els darrers anys, les ciutats triades per acollir esdeveniment han estat València, Vigo i Bilbao, de manera que L’Hospitalet és la primera seu que no és capital de província.
Últimes notícies

Veure imatge de Malkoa, Punt i Coma i El Cau del Vermut, guanyadors de la 6a edició de la ruta “A la tardor, platillos!” (nova finestra)
Veure imatge de Actuació de Net i polit en Can Serra (nova finestra)
Veure imatge de Turisme de L’Hospitalet consolida la seva presència a FITUR (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament demana a la Generalitat la planificació i l’execució urgents de les obres de l’Escola Busquets i Punset (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400