Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

30/11/2018
Educació

L’Hospitalet, amb el Dia Internacional de la Ciutat Educadora  

Veure imatge de  L’Hospitalet, amb el Dia Internacional de la Ciutat Educadora   (nova finestra)
Els joves del Ple del Consell de Nois i Noies debaten sobre els valors de l’educació

L’Hospitalet s’afegeix avui, 30 de novembre, a la commemoració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora amb el lema "Teixint una Xarxa de Complicitats" (#EducatingCityDay). Ara fa dos anys, l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) va proposar a totes les ciutats membres d’aquesta xarxa la commemoració del dia 30 de novembre com el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. A L’Hospitalet, l’Ajuntament vol celebrar aquesta jornada amb una programació d’activitats dels diversos serveis i de les entitats de la ciutat que han volgut sumar-se al compromís que va adquirir, ara fa 25 anys, amb la signatura de la carta d’adhesió de les Nacions Unides.

L’Ajuntament de L’Hospitalet, coincidint amb el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, organitza avui, 30 novembre, un Ple del Consell de Nois i Noies per tractar i debatre sobre com veuen els infants els compromisos de la carta de Ciutat Educadora. El Ple tindrà lloc a les 16 hores, al Saló de Plens de l’Ajuntament, amb la presència del tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells.

Posteriorment, cap a les 17.30 h, l’Esplai Xixell se sumarà als actes de commemoració amb l’organització de diferents jocs gegants i tallers de manualitats a la plaça de l’Ajuntament.

També l’Ajuntament organitzarà jocs gegants als patis oberts durant dissabte, 1, i diumenge, 2 de desembre, a unes hores determinades, a les escoles La Marina, Santiago Ramón y Cajal, Milagros Consarnau i Folch i Torres.

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, L’Hospitalet se suma a la Declaració final del XV Congrés Internacional de Ciutats Educadores recentment celebrat a Cascais (Portugal), i als compromisos que s’hi van adquirir.

Cal recordar que l’Ajuntament de L’Hospitalet coordina i lidera la Xarxa Temàtica d’Aprenentatge Servei com a instrument de cohesió social de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores (RECE) i que la X Trobada Estatal Aprenentatge Servei es va fer a L’Hospitalet el passat 1 de desembre del 2017.


Últimes notícies

Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet se suma a la campanya solidària “Recicla vidre per elles”, contra el càncer de mama (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400