Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/02/2016
Promoció Econòmica

Una jornada sobre tecnologia aplicada a la salut i la recerca enceta les activitats vinculades al MWC

Dins del programa La revolució de les comunicacions mòbils, que organitzen Ajuntament i GSMA   Joan Cornet, Felip Miralles i Xavier Guillem han estat els ponents de la jornada
Veure imatge de  Una jornada sobre tecnologia aplicada a la salut i la recerca enceta les activitats vinculades al MWC (nova finestra)
El tinent d’alcaldia de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, José M. García Mompel, ha inaugurat avui la jornada sobre la tecnologia aplicada a la salut i la recerca, celebrada a  l’Hospital Universitari de Bellvitge en el marc del programa La revolució de les comunicacions mòbils, que organitza l'Ajuntament en col·laboració amb GSMA, empresa promotora del Mobile World Congress.

García Mompel ha destacat que L’Hospitalet, que fins ara no tenia tradició de celebració de fires, tenia una economia basada en la indústria, sobretot metal•lúrgica, i ara s’ha reconvertit en una economia de serveis. Un dels serveis més destacats és el sanitari, que aplega el 16 % de la població activa , la segona activitat després del comerç. Per al tinent d’alcaldia, “les indústries d’alt nivell afegit com les relacionades amb la salut i la recerca han de tenir un paper important a la ciutat”.

Aquesta jornada ha comptat també amb la participació inaugural del Dr. Jaume Reventós, director de l’IDIBELL, i del Dr. Antoni Andreu, director gerent de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de la Gerència Territorial Metropolitana Sud. Les  ponències han anat a càrrec del director d’mHealth al Mobile World Capital Barcelona, Joan Cornet, amb la conferència “Transformar la pràctica sanitària i promoure la salut”; de Felip Miralles, director de la unitat EHealth d’Eurecat, amb una intervenció sobre com motoritzar els pacients crònics a domicili, i de Xavier Guillem, que ha presentat el projecte d’Anapphylaxis, una app per evitar les reaccions al•lèrgiques severes.

L’Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, i en col•laboració amb GSMA, impulsa el programa La revolució de les comunicacions mòbils, una sèrie de jornades i tallers que precedeixen la celebració del Mobile World Congress, i que s’adrecen a diversos col•lectius de la ciutat per promoure i apropar els avenços que s’estan produint en totes les àrees professionals en el marc de les tecnologies mòbils.

Aquesta primera jornada s’ha dedicat als professionals sanitaris i  investigadors. El proper dimarts 16 de febrer, serà el torn dels estudiants; dimecres, 17, hi haurà una jornada i un taller adreçat a persones en situació de recerca de feina, i finalment, dijous, 18 de febrer, les ponències s’adreçaran a comerciants i  emprenedors de L’Hospitalet.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet activa el dispositiu Operació fred per baixes temperatures   (nova finestra)
Veure imatge de  Escollits els patges que acompanyaran els Reis durant la Cavalcada 2020    (nova finestra)
Veure imatge de 	Àngels Ribé exposa al Centre d’Art Tecla Sala “Sota l’Ossa Major” (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín intervé en la Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals de Durban    (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400